İnancınız nedir?

İnancınız nedir?

• Teist (İslam, İsevilik, Musevilik vb.)

• Deist

• Panteist

• Pananteist

• Ateist

• Agnostik

• Apateist

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cansız varlığa, mesela masaya bana 1.000.000 TL ver desem verir mi, vermez. Zengin bir insana dersin, verir ama aynı cinsten olduğu için bu da saçma olur.

Sen ve evrendeki herkesten üstün olması gerekir. O da tanrılardır. Ama Hristiyan gibi dinlere göre.
Onlardan üstündür, bu virüsü emri ile bitirebilir.

Ama cansızları bir kere çıkartın. İnsanların aklı kısıtlıdır. her istediği o saniye emir ile olmaz.
Tanrılar insandır. Ve insanın iradesi ve aklı böyle yapacaksa herkes tanrı olsun. Düzen bozulur.

İnsanlardan da üstün birisi var o da Allah'dır. Doğru söyleyeni linçleyip 9 köyden kovarlar. Onlar da zoruna giden ergen ve çocuklar.
"Korktuğum ve yalnız olduğum zamanlar vardı. Yas tuttuğum, şaşkınlık ve hayretler içinde kaldığım ancak, umutsuzca aradığım cevaplara sahip olmadığım zamanlar vardı. Ama hepsinden önemlisi, diğer insanları kontrol etmek istediğim zamanlar vardı. İşte tüm bu şeyler için tanrıların yaratılması en işe yarar çözümdü. Nice zamandır işe yaradığınız için katlanıldınız. Ama insanoğlu büyüyor. Ve çocuksu şeyleri artık bir kenara atmanın vakti geldi."

Hocam burası zaten önceden forumdu ama insanlar teknoloji dışında konular açmaya başlayınca sosyal oldu.
Yani gereksiz değil, her şekilde kullanılabilir.

Aslında benim inancım tam olarak ne bilmiyorum. Allah'ın var olduğuna, İslam dinine inanıyorum ancak İslam'daki bazı şeyler gerçekten hoşuma gitmiyor ve bundan dolayı kendime Müslüman diyemiyorum. Bu durumda inancımın adı nedir bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı