İnce bacaklı kız için spor işe yarar mı?

Benim belim kilom az kende ince olmuyo hep düm düz iniyo
O genetik biraz. Aslında sırtınız genişse ince olması lazım. Ölçüm yapın gelişimi gözlemleyin, ama eğer kilo korursanız beliniz incelebilir, sonuçta yağ oranınız azalıyor.
Ayrıca beliniz kalın olsa bile elinizden geleni yapın, sırf bir yeriniz kötü diye tüm vücudunuza yazık etmeyin. Spor yapın yani.

Bu iş emek ve sabır gerektirir evde 2 tane yalan hareket yapmakla gelişme olmaz.
Ama düzenli ve iyi çalışırsanız 3 ayda beklemediğin değişimler görebilirsin.
Zaten salonda üç ay çalışsam diye sordum

Okul bir bahane değildir. Ben öğlenciyim ve saat 20 gibi okula gidip günde 2.5 saat spor yapıyorum, hatta hafta sonları 5 saate kadar yaptığım oluyor.
Okuladan sonra bide spor yapsam yorulurum diye düşündum

Okul bir bahane değildir. Ben öğlenciyim ve saat 20 gibi okula gidip günde 2.5 saat spor yapıyorum, hatta hafta sonları 5 saate kadar yaptığım oluyor.
Okuladan sonra bide spor yapsam yorulurum diye düşündum

O genetik biraz. Aslında sırtınız genişse ince olması lazım. Ölçüm yapın gelişimi gözlemleyin, ama eğer kilo korursanız beliniz incelebilir, sonuçta yağ oranınız azalıyor.
Ayrıca beliniz kalın olsa bile elinizden geleni yapın, sırf bir yeriniz kötü diye tüm vücudunuza yazık etmeyin. Spor yapın yani.
Babam izin vermezse diye de bir sorun var ne desem ikna olur sizce

Üst vücut çalışmaktan bahsetmenizi pek önermem. Onun dışında sağlık ve daha güzel olmak için gerekçesi en mantıklı gerekçeler. Babanızı tanıyan sizsiniz.
Neden üst vücut için öyle dediniz ki

Bunu zevk veya hobi gibi düşünmeyin herkesin hayatında spor gereklidir. Eğer babanında tanıdığı bir arkadaşınla gidebilirsen ikna olur gibime geliyor.
Gelmez arkadaşlarim yüzmeye bile zor ikna etmiştim geçen sene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı