- Makaleler
- 4
Çünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca.Neden üst vücut için öyle dediniz ki
Çünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca.Neden üst vücut için öyle dediniz ki
Yok zaten bacam için gitmek istiyorumPek uygun değil çünkü. Özellikle babanıza direk üst vücut dersiniz yanlış anlaşılır.
Neden üst vücut için öyle dediniz ki.
Gelmez arkadaşlarim yüzmeye bile zor ikna etmiştim geçen sene.
Yok zaten bacağım için gitmek istiyorum.
Oğlanlar var diye izin vermicen babam zaten inşallah ikna ederim tam yazarken bı anda uyarı geldi yazmadımÇünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca.
Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen.Okuldan sonra bir de spor yapsam yorulurum diye düşündüm.
Bacam düzelsin zaten yorulsam da bir şey olmazOlsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen.
Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.