A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 25 Ocak 2023 #41 elif gjvfl dedi: Neden üst vücut için öyle dediniz ki Genişletmek için tıkla... Çünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca.
elif gjvfl dedi: Neden üst vücut için öyle dediniz ki Genişletmek için tıkla... Çünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca.
E elif gjvfl Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2023 #42 Skibbe dedi: Pek uygun değil çünkü. Özellikle babanıza direk üst vücut dersiniz yanlış anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Yok zaten bacam için gitmek istiyorum
Skibbe dedi: Pek uygun değil çünkü. Özellikle babanıza direk üst vücut dersiniz yanlış anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Yok zaten bacam için gitmek istiyorum
Ravend7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #43 elif gjvfl dedi: Neden üst vücut için öyle dediniz ki. Gelmez arkadaşlarim yüzmeye bile zor ikna etmiştim geçen sene. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılacak bir durum yok sadece babanıza böyle iletirseniz daha iyi olur mantığında söyledi.
elif gjvfl dedi: Neden üst vücut için öyle dediniz ki. Gelmez arkadaşlarim yüzmeye bile zor ikna etmiştim geçen sene. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılacak bir durum yok sadece babanıza böyle iletirseniz daha iyi olur mantığında söyledi.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #44 elif gjvfl dedi: Yok zaten bacağım için gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Babanıza sağlık için spor yapmak deyin bir şey demez.
elif gjvfl dedi: Yok zaten bacağım için gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Babanıza sağlık için spor yapmak deyin bir şey demez.
E elif gjvfl Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2023 #45 aabcc dedi: Çünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca. Genişletmek için tıkla... Oğlanlar var diye izin vermicen babam zaten inşallah ikna ederim tam yazarken bı anda uyarı geldi yazmadım
aabcc dedi: Çünkü Türkiye'de aileler pek sıcak bakmayabiliiyor. Birden sizi ne yapacaksın kaslı oğlan gibi diyerek tersleyebilirler. Üst vücut da çalışın ayrıca. Genişletmek için tıkla... Oğlanlar var diye izin vermicen babam zaten inşallah ikna ederim tam yazarken bı anda uyarı geldi yazmadım
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2023 #46 elif gjvfl dedi: Okuldan sonra bir de spor yapsam yorulurum diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen.
elif gjvfl dedi: Okuldan sonra bir de spor yapsam yorulurum diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen.
E elif gjvfl Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2023 #47 cinar_yasarrr dedi: Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen. Genişletmek için tıkla... Bacam düzelsin zaten yorulsam da bir şey olmaz cinar_yasarrr dedi: Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen. Genişletmek için tıkla...
cinar_yasarrr dedi: Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen. Genişletmek için tıkla... Bacam düzelsin zaten yorulsam da bir şey olmaz cinar_yasarrr dedi: Olsun ben de çok yorgun oluyorum fakat spor terapi gibi resmen. Genişletmek için tıkla...