Ince hesap hazır sistem, para çekildi ama kargoya verilmedi

İnasd171

Centipat
Arkadaşlar 6 gün önce hazır sistem sipariş verdim.

15 günde kargo ibareli dediler ama 6 günde sadece ödeme onaylandı diyor.

Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 6 gün önce hazır sistem sipariş verdim.

15 günde kargo ibareli dediler ama 6 günde sadece ödeme onaylandı diyor.

Ne yapmaliyim?
Burada sorun tam olarak nedir? 15 gün demiş adamlar zaten, 6 gün olmuş. Havale ile ödeme yaptıysanız, hemen dekont ile mail göndermezseniz onaylanması satıcı ne zaman bakarsa o zaman olur genelde.

Burada sorun tam olarak nedir? 15 gün demiş adamlar zaten, 6 gün olmuş. Havale ile ödeme yaptıysanız, hemen dekont ile mail göndermezseniz onaylanması satıcı ne zaman bakarsa o zaman olur genelde.
Kredi kartı
Uzun sürüyormuş bu arada hayırlı olsun hangi sistemi aldın link atsana
Donanım arşivi uber

Böyle konular açıp forumdan ne bekliyorsunuz anlam veremiyorum. Çok sabırsızsanız arayın ama alacağınız cevap belli. Belirtilen kargo günü içersinde kargolanacaktır veya en yakın zamanda kargolanacaktır. Sabırlı olun biraz. Kaldı ki hazır sistemler en yavaş kargolanan ürünlerden. Kara cuma indiriminde ne kadar hazır bilgisayar satıldı adamlar hangi birine yetişsin?

Böyle konular açıp forumdan ne bekliyorsunuz anlam veremiyorum. Çok sabırsızsanız arayın ama alacağınız cevap belli. Belirtilen kargo günü içersinde kargolanacaktır veya en yakın zamanda kargolanacaktır. Sabırlı olun biraz. Kaldı ki hazır sistemler en yavaş kargolanan ürünlerden. Kara cuma indiriminde ne kadar hazır bilgisayar satıldı adamlar hangi birine yetişsin?

Forumun amacını tam bilmiyorsunuz sanırım. İsteyen istediği konuyu kurallar çerçevesinde açabilir. Arkadaşımız burada yeni bir sistem almış onun heyecanıyla foruma konu açıp bilenlere soruyor. Bundan daha doğal bir şey olamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı