Ince hesap hazır sistem, para çekildi ama kargoya verilmedi

Forumun amacını tam bilmiyorsunuz sanırım. İsteyen istediği konuyu kurallar çerçevesinde açabilir. Arkadaşımız burada yeni bir sistem almış onun heyecanıyla foruma konu açıp bilenlere soruyor. Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Konuya itirazım yok zaten. Sadece anlam veremediğimi ve buradan bir sonuç elde edemeyeceğini belirttim.

Biliyoruz biz de, bir sorayım dedim adamlar 15 gün dediler. Arayıp adamların boğazını mi sıkayım? Sadece sordum forum amacını öğren.
Önce "saygı" çerçevesinde konuşmayı öğrenin. Sorununuz çözülür umarım. Bilgisayarınız hayırlı olsun şimdiden. Sorunsuz, mavi ekransız günlerde kullanın. Forum amacından bahsetmişken, kurallara bir göz atmanızı öneririm. Özellikle imla konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonla arayıp sistemin akıbeti hakkında bilgi aldınız mı ? Yılbaşından sonra teslim edilir muhtemelen panik yapmayın eski bir firma. Daha önce bir arkadaş konu açmıştı incehesap beni dolandırdı diye, kendisine boş bir kutuda sadece ekran kartını göndemrişler, araya haftasonu girince kimseye ulaşamadı da, orada da demiştim hazır sistem 2 kutuda gelir ekran kartını kendin takarsın, ağır ekran kartı sıkıntı olmasın diye takmıyorlar, senin kargocu arkadaş kutuyu şubede unutmuştur diye, arkadaş 2 günde stresten saçları beyazlattı ama haftabaşı teslim aldığını yazdı sonra :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı