İnce ve Hafif Bilgisayarlar İçin: U Serisi 15W Intel Mobil İşlemciler Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
tel-Mobil-Islemciler-Tanitildi-Raptor-Lake-Refresh.jpg

Intel devam eden CES 2024 etkinliğini verimli değerlendiriyor. Düşük bütçeli 14. Nesil Core masaüstü serisinin yanı sıra 14. Nesil HX serisi mobil işlemciler burada duyuruldu. Şirket ayrıca kısa süre önce piyasaya sürdüğü Meteor Lake mimarili Core Ultra yongalarıyla uyumlu yeni Core (Seri 1) markası altında bir dizi işlemciyi piyasaya sürüyor. Geçen yıl tanıtılan mevcut Raptor […]

Devamı: İnce ve Hafif Bilgisayarlar İçin: U Serisi 15W Intel Mobil İşlemciler Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Maksimum Turbo Design Power yükseltilmiş dikkatinizi çekmek istiyorum. Frekans açılmış. Önbellekler de bence kesinlikle kötü değil. Ultrabook için gayet iyi.

Gerekli bağlantısal altyapılar da iyi görünüyor.

İntel başarılı görünüyor. Merak ettiğim üreticiler artık U serisinin ısınmasına karşı biraz daha iyi önlem alabilecekler mi? Gidip borular ve fanlar döşeyip pili boşaltmalarını ben de istemiyorum. Şöyle güzel macunlu, boru sayısı arttırılmış bir tek fanlı sistem gayet güzel olurdu.

Ultrabook'larda düşük tüketim benimseniyor.

Maksimum Turbo Design Power yükseltilmiş dikkatinizi çekmek istiyorum. Frekans açılmış. Önbellekler de bence kesinlikle kötü değil. Ultrabook için gayet iyi.

Gerekli bağlantısal altyapılar da iyi görünüyor.

İntel başarılı görünüyor. Merak ettiğim üreticiler artık U serisinin ısınmasına karşı biraz daha iyi önlem alabilecekler mi? Gidip borular ve fanlar döşeyip pili boşaltmalarını ben de istemiyorum. Şöyle güzel macunlu, boru sayısı arttırılmış bir tek fanlı sistem gayet güzel olurdu.

Ultrabook'larda düşük tüketim benimseniyor.

Tek fan ve 2 pipe var bu cihazda. Dahili grafik birimi de bence iyi is cikariyor oyunlarda. Testlerde bir sorun gormedim sicaklikla ilgili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı