AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #1.031 Vardır 3 5 hacker aramızda. Bir xss saldırısı hop aldık tüm kartları.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Haziran 2022 #1.032 Herkes siteyi şikayet etse, saldırı yapsa site kapanır eşitlik olmuş olur, milleti kandırmak neymiş görsünler yazık bee saatlerce uğraşan var.
Herkes siteyi şikayet etse, saldırı yapsa site kapanır eşitlik olmuş olur, milleti kandırmak neymiş görsünler yazık bee saatlerce uğraşan var.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.932 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #1.033 dertlioyuncu dedi: Herkes siteyi şikayet etse, saldırı yapsa site kapanır eşitlik olmuş olur, milleti kandırmak neymiş görsünler yazık bee saatlerce uğraşan var. Genişletmek için tıkla... Arka Sokaklar sezon finalini kaçırdım. Uyumam gerekiyor yarın sabah 7 de uyanmam gerekiyor sınav var...
dertlioyuncu dedi: Herkes siteyi şikayet etse, saldırı yapsa site kapanır eşitlik olmuş olur, milleti kandırmak neymiş görsünler yazık bee saatlerce uğraşan var. Genişletmek için tıkla... Arka Sokaklar sezon finalini kaçırdım. Uyumam gerekiyor yarın sabah 7 de uyanmam gerekiyor sınav var...
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1.034 @B 52 Stratofortress hocam aldınız mı ekran kartını?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 18 Haziran 2022 #1.035 Bu sitedeki hesabımı nasıl silebilirim? Gerçek anlamda sinir etti de. YeterYa dedi: @B 52 Stratofortress hocam aldınız mı ekran kartını? Genişletmek için tıkla... B 52 Stratofortress dedi: Ben artık saldım ya, lanet olsun; her hafta aynısı oluyor zaten, muhatap olmaya değmez. Aldım desem satış sonrası destekleri de böyleyse işimiz yaş. Genişletmek için tıkla...
Bu sitedeki hesabımı nasıl silebilirim? Gerçek anlamda sinir etti de. YeterYa dedi: @B 52 Stratofortress hocam aldınız mı ekran kartını? Genişletmek için tıkla... B 52 Stratofortress dedi: Ben artık saldım ya, lanet olsun; her hafta aynısı oluyor zaten, muhatap olmaya değmez. Aldım desem satış sonrası destekleri de böyleyse işimiz yaş. Genişletmek için tıkla...
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1.036 B 52 Stratofortress dedi: Bu sitedeki hesabımı nasıl silebilirim? Gerçek anlamda sinir etti de. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun ben ödeme sayfasına geldim de çok kararsız kaldım 6600 XT sistemi alıp almamakla. B 52 Stratofortress dedi: Bu sitedeki hesabımı nasıl silebilirim? Gerçek anlamda sinir etti de. Genişletmek için tıkla... Alınabiliyor hocam nasıl alamadınız acaba? Bende merak ettim.
B 52 Stratofortress dedi: Bu sitedeki hesabımı nasıl silebilirim? Gerçek anlamda sinir etti de. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun ben ödeme sayfasına geldim de çok kararsız kaldım 6600 XT sistemi alıp almamakla. B 52 Stratofortress dedi: Bu sitedeki hesabımı nasıl silebilirim? Gerçek anlamda sinir etti de. Genişletmek için tıkla... Alınabiliyor hocam nasıl alamadınız acaba? Bende merak ettim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1.037 YeterYa dedi: Geçmiş olsun ben ödeme sayfasına geldim de çok kararsız kaldım 6600 XT sistemi alıp almamakla. Eki Görüntüle 1423381 Alınabiliyor hocam nasıl alamadınız acaba? Bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Valla ben limite takıldım. Yoksa sipariş veriyordum.
YeterYa dedi: Geçmiş olsun ben ödeme sayfasına geldim de çok kararsız kaldım 6600 XT sistemi alıp almamakla. Eki Görüntüle 1423381 Alınabiliyor hocam nasıl alamadınız acaba? Bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Valla ben limite takıldım. Yoksa sipariş veriyordum.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 18 Haziran 2022 #1.038 YeterYa dedi: Geçmiş olsun ben ödeme sayfasına geldim de çok kararsız kaldım 6600 XT sistemi alıp almamakla. Eki Görüntüle 1423381 Alınabiliyor hocam nasıl alamadınız acaba? Bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben vaz geçtikten sonra erişebildim, ki daha da almam zaten.
YeterYa dedi: Geçmiş olsun ben ödeme sayfasına geldim de çok kararsız kaldım 6600 XT sistemi alıp almamakla. Eki Görüntüle 1423381 Alınabiliyor hocam nasıl alamadınız acaba? Bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben vaz geçtikten sonra erişebildim, ki daha da almam zaten.
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1.039 B 52 Stratofortress dedi: Ben vaz geçtikten sonra erişebildim, ki daha da almam zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sizce RX 6600 XT sistem alınır mı? Kusura bakmayın konu açtım da ancak sabaha onaylanır sistemi kaçırmak istemiyorum.
B 52 Stratofortress dedi: Ben vaz geçtikten sonra erişebildim, ki daha da almam zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sizce RX 6600 XT sistem alınır mı? Kusura bakmayın konu açtım da ancak sabaha onaylanır sistemi kaçırmak istemiyorum.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 18 Haziran 2022 #1.040 YeterYa dedi: Anladım hocam sizce RX 6600 XT sistem alınır mı? Kusura bakmayın konu açtım da ancak sabaha onaylanır sistemi kaçırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani ben artık bu platforma güvenimi kaybettim, almak istiyorsanız siz bilirsiniz ama sadece sistem özelinde düşünürsek kötü durmuyor. Muhtemelen de artık indirim köşesi konularımda bu platforma yer vermeyeceğim.
YeterYa dedi: Anladım hocam sizce RX 6600 XT sistem alınır mı? Kusura bakmayın konu açtım da ancak sabaha onaylanır sistemi kaçırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani ben artık bu platforma güvenimi kaybettim, almak istiyorsanız siz bilirsiniz ama sadece sistem özelinde düşünürsek kötü durmuyor. Muhtemelen de artık indirim köşesi konularımda bu platforma yer vermeyeceğim.