İncehesap 1 TL indirimi

Kişi, Konforunun güzel, ses seviyesinin yeterli olduğunu söylemiş. Ben de deneyip mikrofonunun iyi olduğuna kanaat getirdikten sonra attığı mesajın koca bir boşluktan başka bir şey olmadığını farkettim ve kendi fikrimi belirttim. Yanlışları düzeltmek ne zamandan beri fikirlere karışmak olarak lanse ediliyor?
"Nasıl laf edebiliyorsun kulaklığa?" demişsiniz.
 
Nasıl laf edebiliyorsun kulaklığa.

Öncelikle bu benim düşüncelerim diye belirttim buna saygı duymalısınız. 65 TL'ye iyi fakat kötü olduğunu belirttim adamakıllı okumadan cevap vermişsiniz.
Yazılımını kurmak için tıkladım ve başta güvenemeyip Kaspersky kurduktan sonra tekrar kuruluma geçtim ve indirdim. O süre zarfında bir sıkıntı yoktu 1-2 saat sonra programı silmek istediğimde "uninstall James Donkey Audio 7.1.exe" dosyasını açtım tam sildim derken Kaspersky'dan 2 bildirim (kırmızı uyarı simgeli) orada yazıyor "truva atı" ben bunun yazılımına nasıl güveneyim şimdi?
Neyse virüs olayını bir kenara bıraktım. Bütün ayarları yaptım Windows içi ve James Donkey'in yazılımı üzerinde 3 D midir ne vardı onu açınca ses bir "nebze" yükseliyordu. Ama yine de kötüydü. Konfor dışında (30) TL'ye aldığım Preo MS09'u tercih ederim.
@d1xl1te Ve 32. sayfada yazmış olduğum mesaja bakarsan 15:42 de düzenlenmiş.
ses seviyesinin yeterli olduğunu söylemiş.
Yeterli olduğunu nerde söylemişim?😀
Bu kulaklık 65 lira için mükemmel ötesi
Benim durumuma göre sizin verdiğiniz misal aynı şu "İphone 12 Pro max aldım. 65 TL'ye her yeri kırık, hurda bile etmez ve tamir edilemez. Ben bunu aldım ama kullanamayacağım. " Ben bu şeyi örnek verme amacıyla yazdım aman diyeyim "65 TL'ye bulabilecek misin onu?" deme.
Ben de deneyip mikrofonunun iyi olduğuna kanaat getirdikten sonra attığı mesajın koca bir boşluktan başka bir şey olmadığını fark ettim ve kendi fikrimi belirttim. Yanlışları düzeltmek ne zamandan beri fikirlere karışmak olarak lanse ediliyor?
Kendi kendini ele veriyorsun gibi hocam böyle devam et.
 
Son düzenleme:
Hocam gerçekten bu kulaklığın ses seviyesinin düşük olduğunu düşünüyorsanız ya bir doktora görünmeniz gerekir ya da size gelen ürün sorunlu, hayatımda kullandığım en yüksek sesli kulaklık diyebilirim, driverını yüklemememe rağmen. Dediğiniz gibi driverı yükleyip 3D özelliğini açınca ses biraz daha yükseliyor hoparlör kıvamına geliyor, 65 liraya alabileceğiniz çoğu hoparlörün sesi bu kadar çıkar, ayrıca bu kadar kaliteli ses vermez.

Neyse virüs olayını bir kenara bıraktım. Bütün ayarları yaptım Windows içi ve James Donkey'in yazılımı üzerinde 3 D midir ne vardı onu açınca ses bir "nebze" yükseliyordu. Ama yine de kötüydü. Konfor dışında (30) TL'ye aldığım Preo MS09'u tercih ederim.
 
Sharkon ER-30'a göre ses düzeyi %50 gibiydi. Ses seviyesi duruma göre değişir bence, ER30 maksimum 110 DB ses verebiliyor.
Sharkoon ürünlerinin çoğu gerçekten yüksek seslere çıkıyor. Bu kulaklığın ses düzeyinin Sharkoon ER-30'a göre düşük olması normal bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı