İncehesap 2 Ekim Gaming Gecesi'nden alınan mouse hala kargoya verilmedi

Tasdelen01

Hectopat
2 Ekim günü stoktan hızlı teslimat mouse sipariş verdim fakat bugün 3 iş günü dolacak ama hala kargoya verilmedi.
Daha önceden sipariş verenler kargo hakkında bilgi verebilirse güzel olur.
50 TL için İncehesap'tan alışveriş yapılmaycağını anladım.

Ben 2 hafta beklemiştim RAM'in kargoya verilmesini, hiç sormayın Cuma gecesinde ki kargolar böyle geç geliyor, normal bir zamanda ürün aldığınızda normal hızda geliyor.

Ben 2 hafta beklemiştim RAM'in kargoya verilmesini, hiç sormayın Cuma gecesinde ki kargolar böyle geç geliyor, normal bir zamanda ürün aldığınızda normal hızda geliyor.
Anlamadım bunun çıkış yeri aynı yer değil mi gaming gecesi siparişleri neden daha geç kargolanıyor.

İnce hesapta kargo sıkıntısı var zaten. Çok geç veriyorlar. Müşteri hizmetlerini ara biraz beklersin ama işe yarayabilir.

3 iş günü diyorsunuz ertesi gün evinize mi gelsin 25 Eylül'de yaptığım alışveriş 1 Ekim'de elime ulaştı sakin acık

3 iş günü diyorsunuz ertesi gün evinize mi gelsin 25 Eylül'de yaptığım alışveriş 1 Ekim'de elime ulaştı sakin acık
HB N11 GG genellikle aynı gün kargoya veriyor.
Elime ulaşsın demiyorum daha kargoya verilmedi.

Stokta olmayan ürünü mü satıyorlar acaba anlamadım. Biz bir satalım da sonra stok gelir kargolarız mantığı ile kampanya yapıyor olabilirler.

Ben de ram ve ekran kartı sipariş vermiştim gaming gecesinden ikisi de salı günü bana ulaşmıştı.

Stokta olmayan ürünü mü satıyorlar acaba anlamadım. Biz bir satalım da sonra stok gelir kargolarız mantığı ile kampanya yapıyor olabilirler.

Aslında stokta olmayan ürünü satmıyorlar fakat mevcut stoktan daha fazla sipariş gelince de siparişleri iptal etmiyorlar. Sorun biraz bundan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…