İncehesap bozuk gelen kulaklık için THH'ye başvurmak

Makaleler
1
Merhaba. Efsane Cuma indirimlerinde incehesap.com'dan 290 TL'ye HS35 kulaklığı almıştım. Kulaklığın mikrofonunun çalışmadığından %100 eminim, içinden çıkan dönüştürücü ile 5 TL'lik kulaklığın mikrofonu bile çalışıyorsa sorun HS35'tedir. Üzerindeki tuşu falan her şeyi denedim, telefonda, AIO PC'de, laptopta hiçbirinde çalışmıyor kısaca. Çıkarılabilir kulaklığı çıkartıp direkt olarak mikrofon jak girişine bağladığımda çalışıyor. Buradan benim cihazlarda sorun olmadığını rahatlıkla anlayabiliriz.

Her neyse, sitesinden ürün hasarlı olduğu ve indirimin bitmesini istemediğim için değişim seçeneneğini seçtim. Verilen kodla kargolamayı yaptım falan. Ben zannediyorum ki ürün hasarlı olduğu için bana direkt başka ürün gönderecekler. Hiç de öyle olmadı, ürün önce servise gitti, hiçbir sıkıntısı yok denilerek yeniden bana gönderildi. Resmen sinir küpüne döndüm, gelir gelmez tekrar denediğimde ise hâlâ hiçbir cihazda çalışmadığını gördüm. İade etmek istiyordum fakat elimde olmayan servis süreci yüzünden 14 gün de doldu. 2 hafta kadar önce yarım sayfa açıklama ile birlikte tekrar ellerine gönderdim, servis sürecinin sonuçlanıp sonuçlanmadığıyla ilgili bilgi almak için attığım maillere ise 3 gündür cevap gelmiyor. Bu durumda ne yapmalıyım, ürünün iadesi için THH'ye başvurma hakkım var mıdır?

Şimdi servisten çıkacak sonucu bekliyorum, eğer gerçekten sorunu kabul edip "Sorun var." derlerse iade etme hakkım var mıdır? İnatla sorun yok derlerse sorunlu olduğunu nasıl kabul ettirebilirim? Yani bir milyon kere eminim mikrofon sorunlu, lütfen şunu denedin mi bunu denedin tarzı yorumlar yazmayın.

Malın iade hakkı 14 gündür uzun olduğu için üşendim ama eğer 14 gün dolmamışsa dava etme hakkınız bulunmakta.

Artı -1 Eksi
THH'ye başvurun. Kargo iadesini yaptığınız belgeyle birlikte başvurmaya çalışın. Yazışmaların hepsinin çıktısını alın. Aynı şekilde servisi arayıp raporu isteyin.

İade etmek istiyordum fakat elimde olmayan servis süreci yüzünden 14 gün de doldu.
Malın iade hakkı 14 gündür uzun olduğu için üşendim ama eğer 14 gün dolmamışsa dava etme hakkınız bulunmakta.

THH'ye başvurun. Kargo iadesini yaptığınız belgeyle birlikte başvurmaya çalışın. Yazışmaların hepsinin çıktısını alın. Aynı şekilde servisi arayıp raporu isteyin.
Sonucun çıkmasını bekliyorum, servis hasarlı olduğunu kabul ederse iade edebilecek miyim peki? Ürün de sorun yok derlerse THH'ye başvuracağım. Elimde tüm yazışmalar Gmail adresimde.

İade etmek istiyordum fakat elimde olmayan servis süreci yüzünden 14 gün de doldu.
Hasarlı ürün derse iade edersin. Eğer etmezse 14 günlük cayma hakkın dolmaz çünkü ürünü iade için geri gönderdiğin süre var.
Hocam servis yüzünden 14 gün doldu sanmıştım, iade edebileceğimden eminsiniz değil mi? 14 gün cayma hakkım hâlâ mevcut yani. Zaten ürün elimde toplasak 2 gün kalmadı, gelir gelmez kargoladım.

Şimdi THH'ye başvururken o belgeleri de eklerseniz ürünün 14 gün geçmesinin sebebinin servis nedeniyle olduğunu göstermiş olursunuz o yüzden mutlaka ekleyin. Kargo belgesini ekleyin. Servisten size ne zaman gönderilmiş onu da ekleyin.

Hocam, bir sorum daha olacak. Servisten "Kulaklık sorunlu." bilgisi gelirse iade etme şansım var mıdır? Ben oraya indirim kaçmasın diye değişim olarak göndermiştim fakat bu kadar süre bekletilince oradan almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…