Elektronik İncehesap Gaming Geceleri (30 Eylül 2022)

Bilenler rica etsem cevaplayabilir mi, RTX 3060 modelinden almayı düşünüyorum da aşağıdaki PNY 3060 Dual modeli nasıl, alınır mı? Isınması FPS durumu nasıl sizce? Isınan bir model almak istemiyorum da, üstüne daha da ekleyip başka bir modelini almaya değer mi?
PNY gibi markalar daha düşük kalitede ürünler kullanabiliyor bu durumda ürünün ısıtması eğer kasa da gerçekten iyi bir iç soğutma sistemi yoksa üzücü olabiliyor. Zaten 3060 modellerinin sınırı belli çok büyük bir performans beklememek lazım. Biraz araştırıyorum VERTO versiyonu ile ilgili yabancı ya da Türkçe bir inceleme görürsem hemen paylaşacağım.
 
Bu PSU nasıl alınır mı sizce?
 

Dosya Ekleri

  • psu.PNG
    psu.PNG
    269 KB · Görüntüleme: 63
PNY gibi markalar daha düşük kalitede ürünler kullanabiliyor bu durumda ürünün ısıtması eğer kasa da gerçekten iyi bir iç soğutma sistemi yoksa üzücü olabiliyor. Zaten 3060 modellerinin sınırı belli çok büyük bir performans beklememek lazım. Biraz araştırıyorum verto versiyonu ile ilgili yabancı ya da Türkçe bir inceleme görürsem hemen paylaşacağım.

Genel olarak 3060 önerilmiyor gördüğüm kadarıyla. Hangi ekran kartı veya modeli önerirsiniz peki hocam? (3070-3080 modellere çıkacak bütçem yok bu arada)
 
RX 6650 XT’nin modeli daha iyi model üstelik.
Saat hızlarıyla mı alakalı inceleme şansım olmadı ama birkaç arkadaş geçmiş forum konularında sormuştu buna benzer bir soru

Anladım hocam az önce fark ettim İtopya da 289 TL F310 var aradaki fiyat farkına değer mi? Hangisini almalıyım sadece FIFA da Forza da kullanrım sizce değer mi?
@Yunus Emre Gürbüz uzman bir arkadaşımıza benziyor :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı