İncehesap Gaming gecesi başlıyor

Hocam teşekkür ederim ama bütçenin son noktası 400 maalesef ya. Bir de nedense Rampage gibi bir markaya o paraları veresim gelmiyor.

Benim de Rampage karşı nefretim var, hala devam etmekte ama adamların karşılaştığım 2-3 tane adam akıllı ürünü var onlara da Rampage demek o ürüne ihanet etmek gibi bir şey, Rampage'in böyle garip ürünler satmasının sebebi başka markanın ürününe logo basıp satması, Gamepower'da aynı şekilde bunu yapıyor diye biliyorum, Rampage adam akıllı Mouse basmadı ama 1-2 tane adam akıllı kulaklık ve klavye bastı, zaten logo bastığı için bir ürün diğerinin kalitesini tutması imkansız, bu Drop Plus ise adına Rampage eklemenin kulaklığa hakaret olarak kabul edilmesi gibi bir şey, kulaklık oldukça kaliteli, rahatlık açısından çok da kaliteli değil ancak Bass ve ses kalitesi anlamında fiyatında daha iyisini bulmak oldukça zor, elimde 15-20 tane kulaklık geçti ve bunların 6'sı Rampage'Ti, 5'i şu anda kırık yukarıda duruyor tek bu elimde sağlam kaldı ve şu anda kullandığım bir kulaklık ama yazılımı afedersiniz b*k gibi haberiniz olsun.
 
128 GB USB koymuşlar bir de aynısının 256 GB versiyonu var çok saçma.

1000₺'lık klavyeleri indirime sokmuşlar.

Güzel bir kampanya ama zenginlere hitap ediyor.

Kampanya da değil aslında, satış stratejisi.
Pahalı diye satılamayan ürünü azcık indiriyorlar, diyelim 300₺ ürün alacak olan kişi indirim görünce biraz daha katıp kalitelisini alayım diyor.
 
Hayatımda ilk defa bu markayı görüyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210226_194644.jpg
    IMG_20210226_194644.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 28
Teşekkür ederim deneyimleriniz için. Rampage nefretim var ama drop plusı çok fazla duyduğum için iyi bir indirim yakalarsam alacağım. Pek fazla şikayetçiside yok. Biraz da rgb olsa iyi olur 11 yaşında bir kardeşime alacağım.
 
Teşekkür ederim deneyimleriniz için. Rampage nefretim var ama Drop Plus'ı çok fazla duyduğum için iyi bir indirim yakalarsam alacağım. Pek fazla şikayetçisi de yok. Biraz da RGB olsa iyi olur 11 yaşında bir kardeşime alacağım.
RGB gereksiz belli bir süre sonra sıkılıyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı