İncehesap Gaming gecesinden Gainward RTX5070 Ti Phoenix-s alınır mı?

Makaleler
1
Birader 5070 Ti almaya karar verdi, Gaming gecesinde bu model indirime girecekmiş. 39k bandına düşerse bu modeli alalım diyoruz. Bazı konularda soğutması kötü demişler, ne derece doğru? Özetle bu model üzer mi, alınır mı? Vade farksız taksitle alınacak bu arada. Çoğu site malum bu şekilde taksit imkanı sunmuyor.

Alternatif olarak eğer gainward 40-42k civarına gelirse diye aşağıdaki modeli buldum. Vade farksız 3 ve 6 taksit imkanı var, satıcı hepsiburada. Bu modeli önerir misiniz?

Birader 5070 Ti almaya karar verdi, Gaming gecesinde bu model indirime girecekmiş. 39k bandına düşerse bu modeli alalım diyoruz. Bazı konularda soğutması kötü demişler, ne derece doğru? Özetle bu model üzer mi, alınır mı? Vade farksız taksitle alınacak bu arada. Çoğu site malum bu şekilde taksit imkanı sunmuyor.

Alternatif olarak eğer gainward 40-42k civarına gelirse diye aşağıdaki modeli buldum. Vade farksız 3 ve 6 taksit imkanı var, satıcı hepsiburada. Bu modeli önerir misiniz?

Ben kullanıyorum. Memnunum. Haziranda 36250 liraya aldım 39K'dan kuponlar bonuslar ile o fiyata geldi. Sıcaklık değerleri iyi, coil whine yok, sessiz.

Modelin malzeme kalitesi, soğutması hakkında bilginiz var mı?
Palit üretimi bir kart. Kaliteli.

Ben kullanıyorum. Memnunum. Haziran'da 36250 liraya aldım 39K'den kuponlar bonuslar ile o fiyata geldi. Sıcaklık değerleri iyi, coil whine yok, sessiz.

Hocam sizin yorumunuzu bir konuda görmüştüm ama düz Phoenix konusuna yazmıştınız. Yanlışlık yok değil mi? Phoenix-S olan indirime giriyor İncehesap'ta. Bir kişi forumda S modeli için daha kötü soğutmaya, fanlara ve malzeme kalitesine sahip olduğunu söylüyordu. Aynı durum Palit kartlarda da var, Gamingpro ve Gamingpro-S.

@ExellionTR boşta sıcaklığı böyle. Oyuna girdiğimde oyununa göre 42-57 arası bir iki kere 60 gördüm.

Hocam sizin yorumunuzu bir konuda görmüştüm ama düz Phoenix konusuna yazmıştınız. Yanlışlık yok değil mi? Phoenix-S olan indirime giriyor İncehesap'ta. Bir kişi forumda S modeli için daha kötü soğutmaya, fanlara ve malzeme kalitesine sahip olduğunu söylüyordu. Aynı durum Palit kartlarda da var, Gamingpro ve Gamingpro-S.
Benimki düz ama S olan vapor chamber'a sahip sanırım bir tık daha iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26,3 KB · Görüntüleme: 61
Her şeyleri aynı tek fark S'te şunun olmaması ve inanın hiç bir önemi yok, çünkü illa alttan ekran kartı tutucu kullanmak gerekiyor. S deyince bir de bunların benimki gibi düz bir de V1 modeli var onunla karıştırdım. O yüzden vapor chamber dedim düzeltmiş olayım, hepsinde aynı malzeme ve materyal var.

Bir de S'te fan yüzeylerinde RGB var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    265,3 KB · Görüntüleme: 60
Her şeyleri aynı tek fark S'te şunun olmaması ve inanan hiçbir önemi yok, çünkü illa alttan ekran kartı tutucu kullanmak gerekiyor. S deyince bir de bunların benimki gibi düz bir de V1 modeli var onunla karıştırdım. O yüzden Vapor chamber dedim düzeltmiş olayım, hepsinde aynı malzeme ve materyal var.

Bir de S'te fan yüzeylerinde RGB var.

2.5 fan olarak geçiyormuş bir de hocam araştırdığım kadarıyla. Sizin model 3 fanlı olarak geçiyor. Bunun soğutmaya ve fan sesine ne kadar bir etkisi olur bilmiyorum. RGB vs. önemli değil de soğutma ve ses konusunda üzmesin yeterli. PNY önerir misiniz peki buna alternatif olarak? Güzel bir fiyata düşmezse bunu mecburen eleyeceğiz çünkü. PNY de 41 bin ₺ civarına geliyor kupon ile, vade farksız taksit de var hepsiburada'da. Yukarıda linki paylaşmıştım.

2.5 fan olarak geçiyormuş bir de hocam araştırdığım kadarıyla. Sizin model 3 fanlı olarak geçiyor. RGB vs. önemli değil de soğutma ve ses konusunda üzmesin yeterli. PNY önerir misiniz peki buna alternatif olarak? Güzel bir fiyata düşmezse bunu mecburen eleyeceğiz çünkü.
Bilmediğim için öneremem valla ne desem boş. Ama aceleniz yoksa ve Gainward düşmezse Colorful iGame kovalayın derim. O da sık sık 39K'ya düşüyor. Daha önce RTX3080 modelini almıştım yeğenime muhteşemdi. Geçenlerde RTX5070Ti iGame beyaz olanı arkadaşa aldık harika bir kart.

2.5 fan olarak geçiyormuş bir de hocam araştırdığım kadarıyla. Sizin model 3 fanlı olarak geçiyor. Bunun soğutmaya ve fan sesine ne kadar bir etkisi olur bilmiyorum. RGB vs. önemli değil de soğutma ve ses konusunda üzmesin yeterli. PNY önerir misiniz peki buna alternatif olarak? Güzel bir fiyata düşmezse bunu mecburen eleyeceğiz çünkü. PNY de 41 bin ₺ civarına geliyor kupon ile, vade farksız taksit de var hepsiburada'da. Yukarıda linki paylaşmıştım.
İki model de 3 fanlı hocam. 2.5 fan olarak geçmesinin sebebi biraz önce attığım dış kaplamanın olmaması içi aynı, ince olması daha şık benim kart daha kalın. Soğutma sistemler aynı kartın içinden destek aparatı çıkmadığı için bir destekleyici ile kullanıldığında sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    265,3 KB · Görüntüleme: 54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı