İncehesap Hazır sistem alınır mı ?

Browniem

Centipat
Yer
Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem.
İncehesaptan almayı düşündüğüm bu hazır sistemi almalı mıyım sizce? Sistemi upgrade ettim biraz. Bu şekilde almamı önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• E.Yakala_2020_03_03_03_18_55_908.png
    114 KB · Görüntüleme: 535
  • E.Yakala_2020_03_03_03_18_03_840.png
    37,1 KB · Görüntüleme: 392
Son düzenleyen: Moderatör:
Webtekno'nun topladığı sistemleri önermiyorum ama bu sistemi alacaksanız SSD'yi değiştirin Kingston A400 öneririm.

Ben PCH S class 1 hazır sistem aldım incehesaptan yalnız kargolama süreci çok zayıf. Yaklaşık 10 gün oldu siparişi vereli ürün hala paketleme aşamasında yazıyor.

Sitenin kendisinin tek eksisi sistem montajı ve kargolama sürecinin yavaş olması. Onun dışında gayet iyidir. Kasanın kablolaması, satış süreci ve sonrasındaki destek vs. konularda iyidir.

Sistemin kendisi de içeriklerinin kalitesini yansıtır düzeyde olmuş. Ucuz olsun diye dandik bileşenler kullanılmış. O kasa (muhtemelen dahili PSU) ve SSD kötü.

İncehesaptan almayı düşündüğüm bu hazır sistemi almalı mıyım sizce? Sistemi upgrade ettim biraz. Bu şekilde almamı önerir misiniz?
10-15 gün bekleyebilirsen al sıkıntı yok ama sabırsızsan sinerji öneririm. 19 Şubatta sipariş verdim hala bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…