İncehesap iade mağduriyeti

14 gün içerisin de koşulsuz iade hakkınız bulunmaktadır. Şikayetvar’ şikayetinizi yazmanızı öneririm. Eğer sorununuzu çözmezlerse eliniz de bulunan kanıtlarla thh’ye başvurmanızı öneririm.
Not: İncehesap’tan 5 adet ürün almıştım ve ürünlerle ilgili bir sorun yaşamamıştım. Sizin böyle bir sorum yaşamanıza üzüldüm. Sorununuz kısa bir süre içerisin de çözülür inşallah.

Bu iade hakkı sadece internet alışverişi için mi geçerli hocam? Benzer bir soruna sahibim kartı dün Vatan'dan almıştım.

Bu iade hakkı sadece internet alışverişi için mi geçerli hocam? Benzer bir soruna sahibim kartı dün Vatan'dan almıştım.

Ürünü nereden aldığınız fark etmeksizin 14 gün içerisin de iade hakkına sahipsiniz. Aldığınız Vatan Bilgisayar şubesine giderek 14 gün sürenizin dolmadığını ve koşulsuz olarak iade almalarının gerektiğini söyleyin.

Daha sonrasına Oxid Bilişim'den Ercan'la konuştum, Fatura oluşturulma tarihi 26 Ekim, 4 Kasımda onlara değişim için ulaşmış (9 gün buradan) 11 Kasımda kart bana geri ulaşmış ben de ertesi gün iade için göndermişim ve 13 Kasımda da onlara ulaşmış (buradan da 2 gün) toplam 11 gün oluyor ama onlar değişimde kaldığı süreyi de 14 gün koşulsuz iade hakkıma ekledikleri için (7 gün ??) iade hakkımın olmadığını söyledi. Ben de değişimin bu süreden sayıldığını bilmediğimi, eğer sorunu çözmezseniz maalesef THH'ye başvuracağımı söyledim o da bizim yapabileceğimiz bir şey yok THH'ye başvurmak en doğal hakkınız dedi ve görüşmeyi burada sonlandırdık. Şimdi 2-3 ay bekleyeceğim THH sonucunu o sırada da ekran kartı bende süs olarak duruyor kullanamıyorum bir sorun olur diye.

Aynı şekilde ben de incehesap üzerinden hazır sistem kasa sipariş etmiştim ancak ilk günden mavi ekrandan black screen hatalarına kadar tüm hataları aldım ve değiştirmek istedim sıfır ürünün ne arızası olabilir diye . Taraflarına göndermek üzere kargoya verdim ancak bilin bakalım ne oldu . Hazır sistemlere iade ve değişim yapmıyorlarmışmış . Gönderdikten sonra söylüyorlar bunu . Her neyse değişime gitmek yerine servise gitti , 18 gün serviste kaldı ve adamlar sadece stres testi yapıp değerlerin normal olduğunu söyleyerek geri yolladılar bilgisayarı . Geldiği zaman da kasanın camlarını tam takılmamış bir vaziyette gönderilmiş . Black screen sorununu kendi araştırmalarım sayesinde çözdüm . Cidden rezil bir firma ben böyle düşünüyorum.

Benim ekran kartım yandı; bir üst modeli gedli (Sapphire RX 580'di RX 590 geldi :) ) kasam kargoda zarar gördü yurt içi değil ekran kartımı kasayla gönderme cahilliği yaptım PTT ile göderdim kasam yamuldu bildiğin ortadan ikiye sonra kasamıda 340 TL farkla daha iyisi ile değişim sağlandı. İncehesap adamdır.

Daha sonrasına Oxid Bilişim'den Ercan'la konuştum, Fatura oluşturulma tarihi 26 Ekim, 4 Kasımda onlara değişim için ulaşmış (9 gün buradan) 11 Kasımda kart bana geri ulaşmış ben de ertesi gün iade için göndermişim ve 13 Kasımda da onlara ulaşmış (buradan da 2 gün) toplam 11 gün oluyor ama onlar değişimde kaldığı süreyi de 14 gün koşulsuz iade hakkıma ekledikleri için (7 gün ??) iade hakkımın olmadığını söyledi. Ben de değişimin bu süreden sayıldığını bilmediğimi, eğer sorunu çözmezseniz maalesef THH'ye başvuracağımı söyledim o da bizim yapabileceğimiz bir şey yok THH'ye başvurmak en doğal hakkınız dedi ve görüşmeyi burada sonlandırdık. Şimdi 2-3 ay bekleyeceğim THH sonucunu o sırada da ekran kartı bende süs olarak duruyor kullanamıyorum bir sorun olur diye.
Sonuç ne oldu alabildiniz mi paranızı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı