İncehesap iade termal macunu kullandım

SametSSQQ

Femtopat
Arkadaşlar İncehesap'tan bir soğutucu aldım lakin macununu sürdüm. Soğutucunun soğutucu RAM slotuna kadar uzadı. Soğutucuyu takacağım ya da RAM'ı takacağım bende RAM'ı seçtim lakin iade ederken termal macunu bahane ederler mi? Macun markasız ve çok ufak bir macundu. Naylon poşette.

Ya da bana iade ürünü geldi belkide çıkmadı derim?

O kadar detaya girmene gerek yok. Macun çıkmadı ben içinde macunu da var diye almıştım iade ediyorum de bitti. İlk mesajda yazdığım gibi iade senin yasal hakkın onların maddeleri saçmalıktan ibaret (hijyen ürünleri hariç kulaklık gibi)

Yahu bende hazır burdayken sorayim sana. Simdi ben bu lanet teknobiyotikden monitor aldim iade bekliyorum. Istediğim monitor ne Vatan da ne Amazonda mevcut. Sinerji,Hepsiburada,N11,QP de bulunuyor. Hangisinden alsam daha sorunsuz olur ? Teknobiyotikden almadan önce bu forumda 2 konu actim nasil site sorunu varmıdır v.s gibisinden. Iki konuya da negatif yorum gelmeyince aldim teknobiyotikden. Hata ettik.

Yok satıcıya suç atma :) kanıt ister. Kutu açılım videosu v.s. üreticiye suç atsan daha temiz .

Sinerji bir tık daha iyidir diğerlerinden. Satıcısına göre n11 veya hepsiburada'dan da alınabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı