İncehesap kulaklık degisimi

Makaleler
2
İnce Hesap'tan alınmış 1 adet Corsair Void Elite Surround Carbon 22 eki 2021, 22:13:58 tarihinde alınmış olarak bu 04.07.2022 tarihinde mikrofon bozuk olma sebebiyle İncehesap.com garanti teknik destek servisine gönderilmiştir 13 günün ardından servisin cevabi kulaklığın üzerinde seri numara etiketi yok diye geri yollanmış adamlar seri numarasını biliyor ama illa üzerinde yazması mi gerekiyor faturası var seri numarası var her şeyi var bir üstünde yazmadığı için çıkma ihtimali yok o seri numaranın bana kalırsa siz çıkardınız çünkü ben yeni gördüm Youtube.com'dan bakıp orada seri numarası olduğunu bilmiyordum bile.

İnce Hesap'tan alınmış 1 adet Corsair Void Elite Surround Carbon 22 eki 2021, 22:13:58 tarihinde alınmış olarak bu 04.07.2022 tarihinde mikrofon bozuk olma sebebiyle İncehesap.com garanti teknik destek servisine gönderilmiştir 13 günün ardından servisin cevabi kulaklığın üzerinde seri numara etiketi yok diye geri yollanmış adamlar seri numarasını biliyor ama illa üzerinde yazması mi gerekiyor faturası var seri numarası var her şeyi var bir üstünde yazmadığı için çıkma ihtimali yok o seri numaranın bana kalırsa siz çıkardınız çünkü ben yeni gördüm Youtube.com'dan bakıp orada seri numarası olduğunu bilmiyordum bile.

İncehesap işin zor hocam adamlar servis kaydını zor açtı iademi onayladılar ama daha param yatmadı yatırırlar yakında diye tahmin ediyorum yatsın İncehesap'ın yanından bile geçmem forumda öneriyorlar ama gerçekten rezil bir firma.

İncehesap işin zor hocam adamlar servis kaydını zor açtı iademi onayladılar ama daha param yatmadı yatırırlar yakında diye tahmin ediyorum yatsın İncehesap'ın yanından bile geçmem forumda öneriyorlar ama gerçekten rezil bir firma.

Evet musteri hizmetlerine hep kadin geliyor tatli tatli konusuyor halledeceğiz musteri memnuniyetini onemsiyoruz falan filan ama cevap bu.

Evet musteri hizmetlerine hep kadin geliyor tatli tatli konusuyor halledeceğiz musteri memnuniyetini onemsiyoruz falan filan ama cevap bu.

Kesin niğda hanım veya sinem hanım veya esra hanımdır tatli tatlı gerekli bilgilendirme sağladık derler konuyu uzatırsan sağlıklı günler deyip yüzüne kapatırlar gećen haftadan beri anamı ağlattılar.

@CryCasher benim de daha paramı yatırmadılar iade sonuçlandı diyorlarda ortada daha para yok daha bunlardan bende tam kurtulamadım parayı alayım zaten bunlarla işim olmaz daha.

Bir de tam yanlış bir şey solecek son anda durup yanlış bilgi vermeyelim diyor boyle tenhada yakalican bunu neyse.

Merhaba dostum ben paramı alabildim ve şikayet vardaki şikayetini de gördüm destekliyorum seni ben tüketici hakem heyeti ile tehdit ettim başvuru sağladım ince hesap ilk takmadı başvurmayacağımı düşünerek hakem heyetinde hangi tarihte şikayetim ince hesaba ulaştıysa ozama para kartımda göründü ben durmadan rahatsız ettim aradım durmadan.

Nazlı hanım en kötüsüdür temsilciler arasında gülüyordu ben konuşurken.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı