ToilettenWasser Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 30 31 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar İncehesap'tan bilgisayar topladım da montaj yapıyorlar mı ve Windows kuruyorlar mı? Şimdiden sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020
Arkadaşlar İncehesap'tan bilgisayar topladım da montaj yapıyorlar mı ve Windows kuruyorlar mı? Şimdiden sağ olun.
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #2 1) Montaj kurulumunu seçersen yapıyorlar. 2) Hazır sistemlere Windows kuruyorlar.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 31 Mayıs 2020 #3 ToilettenWasser dedi: Arkadaşlar İncehesap'tan bilgisayar topladım da montaj yapıyorlar mı ve Windows kuruyorlar mı? Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Windows 10 deneme sürümü ile montajlı geliyor. Sadece ekran kartını zarar görmesin diye ayrı yolluyorlar.
ToilettenWasser dedi: Arkadaşlar İncehesap'tan bilgisayar topladım da montaj yapıyorlar mı ve Windows kuruyorlar mı? Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Windows 10 deneme sürümü ile montajlı geliyor. Sadece ekran kartını zarar görmesin diye ayrı yolluyorlar.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Mayıs 2020 #4 Hazır sistem alırsanız montaj yapılıyor. Windows kurulumunu seçerseniz onuda kurarlar.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 31 Mayıs 2020 #5 Silinen üye dedi: 1) Montaj kurulumunu seçersen yapıyorlar. 2) Hazır sistemlere Windows kuruyorlar. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: 1) Montaj kurulumunu seçersen yapıyorlar. 2) Hazır sistemlere Windows kuruyorlar. Genişletmek için tıkla...
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Mayıs 2020 #6 @Silinen üye neye güldünüz anlamadım?
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #7 Michael/Scofield dedi: 1 Hafta önce sipariş ettiğim bilgisayarım geldi, benden daha mı iyi bileceksin? Genişletmek için tıkla...
Michael/Scofield dedi: 1 Hafta önce sipariş ettiğim bilgisayarım geldi, benden daha mı iyi bileceksin? Genişletmek için tıkla...
ToilettenWasser Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 30 31 Mayıs 2020 #8 Michael/Scofield dedi: 1 Hafta önce sipariş ettiğim bilgisayarım geldi, benden daha mı iyi bileceksin? Genişletmek için tıkla... Sadece hazır sistemdemi montaj yapıyorlar yoksa toplamada da seçme var mı ben ekran kartı almayacağım zaten sonra alacağımda.
Michael/Scofield dedi: 1 Hafta önce sipariş ettiğim bilgisayarım geldi, benden daha mı iyi bileceksin? Genişletmek için tıkla... Sadece hazır sistemdemi montaj yapıyorlar yoksa toplamada da seçme var mı ben ekran kartı almayacağım zaten sonra alacağımda.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 31 Mayıs 2020 #9 TeknoFix29 dedi: @Silinen üye Neye güldünüz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Belki verilmiş cevabı yeniden yazmışsınızdır yapmayın şöyle şeyler.
TeknoFix29 dedi: @Silinen üye Neye güldünüz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Belki verilmiş cevabı yeniden yazmışsınızdır yapmayın şöyle şeyler.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Mayıs 2020 #10 Kayseri Mantısı dedi: Belki verilmiş cevabı yeniden yazmışsınızdır yapmayın şöyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Ben yazdığım sırada başka cevap yoktu. Çok komik birşey ise söylesin bizde gülelim.
Kayseri Mantısı dedi: Belki verilmiş cevabı yeniden yazmışsınızdır yapmayın şöyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Ben yazdığım sırada başka cevap yoktu. Çok komik birşey ise söylesin bizde gülelim.