Dostlar merhaba. Dün bir hevesle N11 üzerinden Aorus 16X 4060 modelini 46.500 TL fiyata satın aldım. Kredi kartımda bana özel bir kampanya vardı, 1.100 TL'de puan tanımladılar cihaz bana 45.400 TL'ye geldi.
Eki Görüntüle 2346005
Ekran görüldüğü üzere siparişim onaylandı ürünün kargoya verilmesini beklerken 1 gün sonra yani bugün sabah aşağıdaki gibi SMS'ler ve mailler aldım.
Eki Görüntüle 2346012
Eki Görüntüle 2346016
Önce İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Ben kargo beklerken böyle bir mail ve SMS aldım, dedim. Bana; N11 tarafından cayma/iptal talebinde bulunulmuş biz de ona istinaden işlem yapmışız, iptal işlemleri başlatılmış, denildi.
Sonra N11'i aradım, siparişiniz aktif, firmanın kargolaması bekleniyor, bizim iptal gibi bir talebimiz bulunmuyor, bir firma ile iletişime geçelim, dediler.
Sonrasında tarafıma N11 geri dönüş yaptı ve firma ile görüştüğünü sorunu çözdüklerini söyledi.
Ben de emin olmak için tekrar İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Depoda bir sıkıntı olduğunu, hatalı bir işlem yaptıklarını, problemi düzelttiklerini gün içinde ürünün kargolanacağını söylediler.
Ancak gün içinde ürün kargolanmadı. Yaklaşık 8 saat sonra tekrar incehesabı arayıp durumu sordum. Bu sefer başka bir müşteri hizmetleri çalışanı çıktı telefona ve sabahki müşteri hizmetleri çalışanın yanlış bilgi verdiğini, N11 tarafından iptal talebi yapıldığını, ürünün iptal edildiği bilgisini verdi.
Tekrar N11'i aradım. Ancak 3 kez aramama rağmen N11, İncehesap ile iletişim sağlayamadığını yarın tekrar aramam gerektiğini veya son kargolama tarihine (Kasım 8) kadar beklememi söylediler. Yarın tekrar arayacağım bakalım.
Özetle; dalga geçer gibi ne yaptıklarını anlamadım. Bir firma neden sattığı ürüne ısrarla yalan söyleyerek iade işlemi başlatır? Bugün 40 dakika telefonda bir onu bir onu arıyorum bir cihaz aldım belaya düştüm. Yaptıkları işe zerre güvenmiyorum açıkçası. Ne olacağı da belli değil. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. İncehesap şaşırtmıyor. Bir de mailin altına eşsiz müşteri deneyimi diye logo basmışlar. Hayret bir şey.