İncehesap "Nova APU" sistem alınır mı?

thufan

Decapat
TUF PSU fiyatı biraz düşmüş diye önerdim hocam hem kaliteli attığınız ürün hakkında bilgim yok fakat bu çok daha iyi. 550W rahatlıkla yeter sisteminize.

Bir de SSD'nin aynısı daha ucuz fiyata.

KS
KS
Ömer1649

Ömer1649

Centipat
Daha fazla  
TUF PSU fiyatı biraz düşmüş diye önerdim hocam hem kaliteli attığınız ürün hakkında bilgim yok fakat bu çok daha iyi. 550W rahatlıkla yeter sisteminize.

Bir de önerdiğiniz kasa ufak mı? Bazıları çok küçük üretiliyor. Küçük istemiyorum, standart boyutta istiyorum

KS
KS
Ömer1649

Ömer1649

Centipat
Daha fazla  

İşlemci, Anakart ve Kasayı sipariş verdim, kasa geliyor, diğerleri geldi. Ram olarak Team T-Force Vulcan Alliance 16gb almaya karar verdim. Psu olarak önerdiğiniz ürüne karar verdim. Herşey tamam ama bu SSD 'nin DRAM özeliğinde kararsız kaldım.

thufan

Decapat
İşlemci, Anakart ve Kasayı sipariş verdim, kasa geliyor, diğerleri geldi. Ram olarak Team T-Force Vulcan Alliance 16gb almaya karar verdim. Psu olarak önerdiğiniz ürüne karar verdim. Herşey tamam ama bu SSD 'nin DRAM özeliğinde kararsız kaldım.
Hayırlı olsun hocam. SSD'de DRAM bulunuyor, bu bütçede DRAM'li başka bir model bulmak zor. Kafanızda şüpheler varsa ilk sayfada aldığım SSD'yi tercih edebilirsiniz. Fakat o DRAM'siz bir model.

thufan

Decapat
O halde dediğim gibi ikisi arasında tercih yapabilirsiniz DRAM yüksek boyutlu kopya işlerinde işinize yarayabilir. Daha uzun ömürlü olmasını sağlar. O kadar hayati bir şey değil.

Bunlar da güzel modeller.

KS
KS
Ömer1649

Ömer1649

Centipat
Daha fazla  
O halde dediğim gibi ikisi arasında tercih yapabilirsiniz DRAM yüksek boyutlu kopya işlerinde işinize yarayabilir. Daha uzun ömürlü olmasını sağlar. O kadar hayati bir şey değil.

Bunlar da güzel modeller.
İlk önerdiğin Kingston ürünü Amazon prime sitesinde gördüm 655 ₺ ama yurtdışından getiriliyor, ithalatçı firma. Aynı sitede aynı ürün Türkiye'de olanı 739₺. Acaba yurtdışı ürünü sipariş vermeye değer mi, riskli midir?

Yukarı