Trazel Decapat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #21 d1xl1te dedi: Hocam iki işlemci de aynı performansı veriyor. 13.8K için rami 32GB yapmanızı öneririm. Attığım gibi alabilirsiniz fakat bu fiyatlara 5600 ve rx 6700lü sistemler var diye biliyorum. Sharpen 9060XT - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Tavsiye için sağ olun, sadece rami 32gb 3200mhz olarak değiştirdim. Seçtiğimiz anakart 3600mhz desteklemiyormuş.
d1xl1te dedi: Hocam iki işlemci de aynı performansı veriyor. 13.8K için rami 32GB yapmanızı öneririm. Attığım gibi alabilirsiniz fakat bu fiyatlara 5600 ve rx 6700lü sistemler var diye biliyorum. Sharpen 9060XT - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Tavsiye için sağ olun, sadece rami 32gb 3200mhz olarak değiştirdim. Seçtiğimiz anakart 3600mhz desteklemiyormuş.
nebukadnezarxx Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #22 Bir tane de ben aldım umarım hayırlısı olur
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 11 Şubat 2023 #23 nebukadnezarxx dedi: Bir tane de ben aldım umarım hayırlısı olur Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım bahsettiğimizi özelleştirmeleri yaptınız.
nebukadnezarxx dedi: Bir tane de ben aldım umarım hayırlısı olur Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım bahsettiğimizi özelleştirmeleri yaptınız.
nebukadnezarxx Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #24 d1xl1te dedi: BitFenix PSU ve Kingston M.2 yükseltmesi ile fiyatı gayet iyi bence. OC yapmayacaklar için anakart yeterli... Sharpen 9060XT | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... az önce aynı özelleştirmeyi yapıp sipariş verdim umarım sorun çıkarmaz.. Lory7 dedi: Hayırlı olsun umarım bahsettiğimizi özelleştirmeleri yaptınız. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu kasanın rgb kapatabilir miyim? nereden bakıldığını bilmiyorum.
d1xl1te dedi: BitFenix PSU ve Kingston M.2 yükseltmesi ile fiyatı gayet iyi bence. OC yapmayacaklar için anakart yeterli... Sharpen 9060XT | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... az önce aynı özelleştirmeyi yapıp sipariş verdim umarım sorun çıkarmaz.. Lory7 dedi: Hayırlı olsun umarım bahsettiğimizi özelleştirmeleri yaptınız. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu kasanın rgb kapatabilir miyim? nereden bakıldığını bilmiyorum.
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #25 nebukadnezarxx dedi: teşekkür ederim bu kasanın rgb kapatabilir miyim? nereden bakıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kapanmaz bence. Bitfenix kasayı alsaydınız kapanırdı diye düşünüyorum.
nebukadnezarxx dedi: teşekkür ederim bu kasanın rgb kapatabilir miyim? nereden bakıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kapanmaz bence. Bitfenix kasayı alsaydınız kapanırdı diye düşünüyorum.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 12 Şubat 2023 #26 d1xl1te dedi: Kapanmaz bence. Bitfenix kasayı alsaydınız kapanırdı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bitfenix kapanıyor evet.
d1xl1te dedi: Kapanmaz bence. Bitfenix kasayı alsaydınız kapanırdı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bitfenix kapanıyor evet.
nebukadnezarxx Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #27 d1xl1te dedi: Kapanmaz bence. Bitfenix kasayı alsaydınız kapanırdı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tüh ya üzüldüm biraz
d1xl1te dedi: Kapanmaz bence. Bitfenix kasayı alsaydınız kapanırdı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tüh ya üzüldüm biraz