İncehesap siparişimde adres bilgilerinde numaramı yanlış girdim

MEB18

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün gece İncehesap Gaming gecesinden bilgisayar siparişi verdim. Acele etmem gerektiği için numaramı yanlış girmişim. Bir sıkıntı olur mu veya nasıl düzeltebilirim?

Ney numarası biraz daha açıklık getirseniz olmuyor mu ? Telefon mu başka bir şey mi ?
Adres bilgilerine kart numarası girmemiştir herhalde değil mi?

Dün gece İncehesap Gaming gecesinden bilgisayar siparişi verdim. Acele etmem gerektiği için numaramı yanlış girmişim. Bir sıkıntı olur mu veya nasıl düzeltebilirim?
Sıkıntı olacağını sanmam ama değiştirmekte fayda var. Müşteri hizmetlerine ulaşın derim.

Yine çözüm sunmaktan uzak saçma sapan çokça yorum ve yine gereksiz kavgalar. Arkadaşlar ister daire ister telefon isterse kart numarası(!) olsun ne olursa olsun çözümü belli müşteri hizmetleri aranır haftasonu olduğu içinde mail ya da canlı destek kullanılır neden gereksizce uzattınız bu kadar. Telefon numaranızı hatalı yazdınız anladığım kadarıyla çoğunlukla kargo takip numarası Sms olarak geliyor ondan dolayı düzeltmenizde fayda var ama düzeltmezsenizde ekstra bi sorun olacağını sanmıyorum.

Yine çözüm sunmaktan uzak saçma sapan çokça yorum ve yine gereksiz kavgalar. Arkadaşlar ister daire ister telefon isterse kart numarası(!) olsun ne olursa olsun çözümü belli müşteri hizmetleri aranır hafta sonu olduğu içinde mail ya da canlı destek kullanılır neden gereksizce uzattınız bu kadar. Telefon numaranızı hatalı yazdınız anladığım kadarıyla çoğunlukla kargo takip numarası SMS olarak geliyor ondan dolayı düzeltmenizde fayda var ama düzeltmezsenizde ekstra bir sorun olacağını sanmıyorum.

Çok teşekkür ederim hocam evet telefon numarasını yanlış yazmıştım. Derste olduğum için bakamadım buraya kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı