Ney numarası biraz daha açıklık getirseniz olmuyor mu ? Telefon mu başka bir şey mi ?Dün gece İncehesap Gaming gecesinden bilgisayar siparişi verdim. Acele etmem gerektiği için numaramı yanlış girmişim. Bir sıkıntı olur mu veya nasıl düzeltebilirim?
Ney numarası biraz daha açıklık getirseniz olmuyor mu? Telefon mu başka bir şey mi?
Adres bilgilerine kart numarası girmemiştir herhalde değil mi?Ney numarası biraz daha açıklık getirseniz olmuyor mu ? Telefon mu başka bir şey mi ?
Sıkıntı olacağını sanmam ama değiştirmekte fayda var. Müşteri hizmetlerine ulaşın derim.Dün gece İncehesap Gaming gecesinden bilgisayar siparişi verdim. Acele etmem gerektiği için numaramı yanlış girmişim. Bir sıkıntı olur mu veya nasıl düzeltebilirim?
Bir sürü numara var. Postal numarası var ? Çok bilmişlik taslamayın lütfen.Adres bilgilerine kart numarası girmemiştir herhalde değil mi?
Sıkıntı olacağını sanmam ama değiştirmekte fayda var. Müşteri hizmetlerine ulaşın derim.
Yine çözüm sunmaktan uzak saçma sapan çokça yorum ve yine gereksiz kavgalar. Arkadaşlar ister daire ister telefon isterse kart numarası(!) olsun ne olursa olsun çözümü belli müşteri hizmetleri aranır hafta sonu olduğu içinde mail ya da canlı destek kullanılır neden gereksizce uzattınız bu kadar. Telefon numaranızı hatalı yazdınız anladığım kadarıyla çoğunlukla kargo takip numarası SMS olarak geliyor ondan dolayı düzeltmenizde fayda var ama düzeltmezsenizde ekstra bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.