İncehesap sistemin montajını yanlış yaptı

SancHez00

Hectopat
Daha fazla  
Bir ay önce İncehesap'dan aldığım sistem anlamsız şekilde 88 dereceye yükseliyordu. Sonra bende kontrol etmek için işlemci fanını söktüm ve soğutma bloğunun jelatini olduğu gibi duruyordu, hayır yani anlamadım bilerek mi yapmışlar, çünkü o jelatini öyle bırakmak için kör olmak gerek, siz siz olun bilgisayar alırken kendiniz kendiniz montajlayın.

İncehesap tarafından size kurulmuş bir kumpas, kesinlikle kasıtlı olarak bırakmışlar. (!)

Kampanya dönemlerinde günlük yüzlerce sistem yetiştirmek zorunda bırakıyorlar çalışanlarını, insanlık hali unutmuş olabilirler.

Normal kullanıcı bile arada sistem toplarken hatalar yapıyorken günde binlerce sistem toplanan bir firmada çalışan insanlar bırakın bir zahmet hata yapsınlar. O gün o sistemi toplayan çalışanın dalgınlığına gelmiştir, insanlık hali olur böyle şeyler. Sürekli yaptıkları kronik bir hata değil en neticesinde. Erkenden fark edip önlemini almışsınız, kullanmanıza bakın.

İncehesap tarafından size kurulmuş bir kumpas, kesinlikle kasıtlı olarak bırakmışlar. (!)

Kampanya dönemlerinde günlük yüzlerce sistem yetiştirmek zorunda bırakıyorlar çalışanlarını, insanlık hali unutmuş olabilirler.

Sizde haklısınız ilk sistemim olduğu için biraz gerildim doğal olarak benim açımdan bakın bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı