İncehesap ve Coil Whine sorunu

waqner

Femtopat
Merhaba XFX RX590 kartım alındıktan 2 ay sonra Coil Whine problemi oluştu. Bunun kullanıcı kaynaklı olmadığını biliyorum ve ürünün 22 ay garantisi var. Değişime yollarsam acaba kartı değiştirebilirler mi veya kart değiştikten sonra aynı problemin bir daha gelme ihtimali ne kadardır?
Bir de kartı değiştirirler mi?
(Yüksek frekanslara çok duyarlıyım acayip rahatsız oluyorum bilgisayarı açasım gelmiyor)

İş satıcıdan çıkmış, garanti ilgilenir artık. Genelde servisler hata olarak kabul etmeyebiliyor ama CW sesine ben de dayanamadığım için gönderirdim. Tabii hem bekleme süreci var hem de orada başına ne gelecek belli değil. Eğer ses çok fazla ise göndermeni öneririm. Fazla değilse ilerleyen zamanlarda gönderirsin.

İş satıcıdan çıkmış, garanti ilgilenir artık. Genelde servisler hata olarak kabul etmeyebiliyor ama CW sesine ben de dayanamadığım için gönderirdim. Tabii hem bekleme süreci var hem de orada başına ne gelecek belli değil. Eğer ses çok fazla ise göndermeni öneririm. Fazla değilse ilerleyen zamanlarda gönderirsin.
Hocam 2-3 ay sonra rx5700 e geçmeyi planlıyorum
İkinci elde sorun olurmu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı