Elektronik İncehesap Wi-Fi Adaptör - Router ve Modem İndirimleri

Makaleler
42

En ucuz Wi-Fi 6 Router burada, adaptör iyi. ASUS ürünlerde de Cashback var mı diye kontrol edilebilir.

2 sorum olacak:
Bizim evdeki modem VDSL yani hâlâ sabit hat kullanıyoruz. Bunlar arasından veya başka ürünler arasından ucuz Wi-Fi 6 VDSL modem önerebilir misiniz?
Bir de herhangi bir modem alındıktan sonra direkt takıp çalıştırabiliyor muyuz yoksa kurulum süreci var mı?

Benim modem ile PC arasındaki mesafe yaklaşık 10mt ve arada 2 duvar var. Wi-Fi çekmez diye hiç adaptör işine girmedim. 15 mt kablo çektim. Ama kablolar kapı arasında kaldığından ara ara kopmalar oluyor. ev kira olduğundan duvar delme, süpürgelik açma yapamıyorum.. ucuz yollu çözümü olan var mı ?

Benim modem ile PC arasındaki mesafe yaklaşık 10mt ve arada 2 duvar var. Wi-Fi çekmez diye hiç adaptör işine girmedim. 15 mt kablo çektim. Ama kablolar kapı arasında kaldığından ara ara kopmalar oluyor. Ev kira olduğundan duvar delme, süpürgelik açma yapamıyorum. Ucuz yollu çözümü olan var mı?

Doğal gaz borusundan getir kabloyu.
En son odaya gelince kablonun gireceği kadar yeri matkapla del. Benzer bir boya veya rütuş kalemi al. Evden çıkmadan önce az bir alçı sur kapat kalem ile boya. Bir şey olmaz muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı