İncehesap'tan alınan AOC monitörde ölü piksel çıktı

@trustright monitör bugün teslim edilmiş. Ben, İstanbul'da olmadığım için şu an ölü piksel testini yapamıyorum ancak monitörde herhangi bir fiziksel hasar olmadığından emin olmak için kutuyu videoya çektirtip açtırdım. İstanbul'a döndüğümde monitördeki sorun aynı noktada duruyor mu onu kontrol edeceğim ve eğer sorun devam ediyorsa vakit kaybetmeden THH sürecini başlatacağım. Ama süreci başlatmadan önce son bir ikaz olarak İncehesap'a mesaj atacağım ve müşteri hizmetlerini arayıp THH sürecini başlatacağımı, kendilerine son bir kez değişim yapıp yapmayacaklarını soracağım. Olumsuz bir cevap aldığım senaryoda direkt olarak servis raporu, kutu açma videosu, fatura ve ölü piksele dair görsellerle birlikte THH sürecini başlatacağım.

Tecpro'nun verdiği servis raporu:
Eki Görüntüle 2614830
Zaten ikinci defa servisten onarım gördüğü için her değiştirilende tekrar en ufak arıza varsa rahatlıkla ikazına sorunu belirtip Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan Garanti Belgesi Yönetmeliği Üçüncü Bölüm Madde 9/a fıkrası kapsamında sorunsuz aynısı ile veya aynısı yoksa en yakın bir üzeri ile ücretsiz değişimini istediğini ekleyebilirsin. Bu değiştirilen üründe sorun devam ettikçe hiçbir sınır olmadan sürekli değişim yapılarak ilerler. Fakat seri numarasını bir kenara not etmek istebilirsin, değişim diye önceki ürünü vermemeleri için.

Video gibi materyalleri dosyana eklemek için fiziki olarak bunları teslim etmen gerekecektir. Ya da öncelikle internet üzerinden başvurabiir sonra fiziki başvurduğun yere giderek dosyana bu materyalleri ekleyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı