18 yaşında küçüğüm İncehesap'tan ekran kartı almak istiyorum. TC kimlik no ad soyad falan kendi bilgilerimi girip annemin kredi kartı bilgilerini girsem sorun olur mu?
Bir sorun olmaz o bilgiler sadece ödeme ekranında dolandırıcılığı önlemek amaçlı koyulmuştur.Kargo da seni sorarlar evde yoksan annen teslim alabilir.Zaten büyük ihtimal 3D Secure vardır.
Hayır dediğin şekilde olmaz. O istenilen TC kimlik no ile fatura kesilecek, eğer ürünün başına bir sorun gelirse sen o fatura ile servise vereceksin, hasarlı gelirse o fatura ile iade edeceksin. Karşı tarafta böyle bir fatura kesemez.
Ben kendi tc no mu veririm fakat annem kendi tc no sunu vermiyor. Kredi kartı bilgileri hariç kendi bilgilerimi girerim o zaman.
Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Cuma günüde gaming gecesinde rx5700 veya daha düşük bir kart bulabilirsem alıcam.
Rx5700 bulursam almayı düşünüyorum. Vatanda satılan rx5700 fiyatına incehesapta rx5700xt var. Diğer yerlerinde vatandan farkı yok zaten.
Hepinize çok teşekkür ederim. 1 Hafta önceki indirimde üzülmüştüm ama şimdiki indirimde 2200tl ye rx5700 kaptım.