İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

Kulaklığı GameGaraj karne kampanyasından 249 TL'ye satın aldım. Sanırım Türkiye'de ilk inceleyen kişiyim, cumartesi sabahından beri kullanıyorum ve olumlu - olumsuz görüşlerimi belirteceğim.

İndirimli ürün linki:

Öncelikle 3.5mm olduğu için anakartınızın ses yongasından güç aldığını unutmayın, bu yüzden anakartımın ses yongasını yazıyorum. Buna göre düşünün lütfen.

Realtek ALC892 Audio codec.
Elna Audio caps.
ASRock B450M PRO4.

Kutu içeriği:
*H2002D kulaklık.
*Çıkarılabilir mikrofon.
*3.5mm jak çevirici. (bu sayede PC'de kulaklık + mikrofonu birlikte kullanabiliyoruz.
*Kullanıcı kılavuzu.

Kulaklık özellikleri:
  • Sürücü: Φ53mm.
  • Empedans: 64±15% ω
  • Hassasiyet: 110db±3dB
  • Frekans tepkisi: 20Hz to 20khz.
  • Mikrofon: Ø6.0×2.2mm
  • Çalışma akımı: ≤ 80ma.
  • Kablo uzunluğu: 1.7m
  • Bağlantı: 3.5mm AUX.

Ses kalitesi:
53mm sürücüsü olduğu için ses kalitesi muazzam diyebilirim, stereo olmasına karşın bassları ve tizleri çok iyi veriyor. Film, müzik ve oyunlarda hiçbir ses sorunu yaşamadım. Her şey çok net ve tiz, ses kasma konusunda da bir sorun yaşamadım. Giriş seviyesi 7.1 kulaklıklardan kat kat daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu konuda hiçbir eksiği yok, 3.5mm olmasına karşın ses şiddeti çok yüksek.

Kulaklık konforu ve ergonomisi:
Kulaklık çok rahat, saatlerce gözlük ile kullanmama karşın hiç rahatsızlık vermedi. 8 kademe ayarlaması mevcut, yani kafanıza göre istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Pedleri çok yumuşak, kulağınızı tam kaplıyor ve dış sesi neredeyse komple kesiyor. Aynı yapıda kulaklıklara oranla daha az terletiyor, bu konuda da başarılı buldum. Ayrıca son seste kullansanız dahi dışarıya ses vermiyor. Kafam büyük yapıda olmasına rağmen tam uydu, yani herkesin kullanabileceği yapıda.
Kulaklık görüntüsüne ve kullanılan malzemesine karşın çok hafif, hatta ben kulağımda takılı olduğunu bile hissetmedim :)

Kulaklık malzeme ve kalitesi:
Neredeyse her yerine alüminyum kullanılmış, ufak tefek yerleri abs plastik ancak hissiyatı alüminyum gibi. Malzeme kalitesi kesinlikle bu fiyat için harika.

Mikrofon kalitesi:
Fiyatına göre çok başarılı buldum, arkadaşlarımda gayet güzel olduğunu söyledi. Açıkçası ses kaydedicisinden kaydedip dinlediğim zaman ben de iyi buldum. Gürültü engelleme var mı bilmiyorum, bu konu hakkında herhangi bir bilgi yok. Varsa güzel, yok ise olumsuz yönü olarak görebiliriz.

Uygulaması maalesef yok, ancak olmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Ses denetim masasından bütün ayarları yapabiliyorsunuz.

Uzun kullanımda neler olur bilemem, ancak 1.5 günlük kullanımda beni çok memnun etti diyebilirim. Tronsmart Sono'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, tabii Sono'yu kullanmadım ancak özellikleri açısından H2002D çok daha iyi duruyor. Uzun kullanımda konuma gelişmeleri vs. yazacağım. Alacak arkadaşlara şimdiden güle güle kullanmasını dilerim.

Normalde fotoğrafları yazıların arasına koyacaktım, lakin bu sefer rahatsız olabilecek arkadaşlar var. O yüzden en sonda spoiler ile atmayı uygun gördüm.

IMG_20210130_112358.jpg

IMG_20210130_1124093.jpg

e.JPG

IMG_20210131_1909281.jpg

IMG_20210131_1908318.jpg

IMG_20210131_1908557.jpg
 
Ürünün mikrofon testinin videosunu bir yere yükleyip atabilir misiniz acaba? Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum. Sono'ya bakmıştım fakat siz daha iyi diyorsunuz. Kafam karıştı.
Müsait olmadığım için kayıt yapamadım, ancak sizin için yarın kaydedip atacağım.
 
Pad, kulaklıktan büyük :D Gerçekten çok güzel kulaklık. Hayırlı olsun. Hafızalı padler mi kullanılmış?
Güzel bir inceleme olmuş. Artık Sono ve Comfort'un bir rakibi var.
Önceden de vardı zaten. Sharkoon'da rakip.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı