İncellik yenilebilir mi?

Bazı arkadaşlar estetik yaptır cart curt demiş, yakışıklılık ve güzellik bir yere kadar, önemli olan insanın kafa yapısının karşısındakiyle uyuşması zaten bir kız seni sırf yakışıklısın diye seviyorsa o ilişki asla sonsuza kadar sürmez, tipe değil de kafa yapına uyan bir kız bulabilirsen ömürlük ilişkin olur.
Dışını beğenmediğin şeyin içini merak etmezsin.

Son zamanlarda karahaplılar 20-80 kuralını 10-90 olarak kabul etmeye başladılar. Ben dün vazgeçtim, pes etmedim vazgeçtim. Çünkü beni hayata bağlayan başka şeyler edindim ve yeni bir felsefeyi kabullendim, rasyonel egoizm.

Ayrıca kötü yan profilimi olabildiğince düzeltmek istiyorum.
Bende egoistim.

Boyun 1.82m diye hatırlıyorum. Boydan kaybetmiyorsun.
Tipini görmedim ama çirkin olduğunu düşünüyorum. Bunun için yapman gereken bolca para kazanıp estetik yaptırmak. Burun, çene ve saç iyi olursa gerisi çok da önemli değil. Mewing egzersizleri de var onları da yap.
Sesin nasıl bilmiyorum ama beğenmiyorsan sesini inceltmeyi ya da kalınlaştırmayı dene. Eğer kalınlığı/inceliği iyiyse diksiyon kursuna katıl.
Eki Görüntüle 1577270
Şöyle mi dostum?
qxpevd9cakh21.jpg

Yani hocam ben her şeyin çıkar odaklı olduğunu düşünüyorum. Eskiden karşılıksız sevgi, aşk, cart curt derken çok komik konumlara düştüm. Bana çıkar ilişkisi teklif eden bir kızı kaybettim, sonra akıllandım. Ardından çıkar odaklı bir ilişkim oldu ve ben daha bilgiliydim, fakat kıza karşılık veremedim haliyle kendi isteğimle kızı bıraktım. Şuan yakın dostlarım hariç çoğu şeye çıkar odaklı bakıyorum, çünkü sevgiyle süslense bile her şeyin altında çıkar yatıyor.

Sen spor yapmadın o zaman 1 yılda her türlü hissedersin değişikliği.

Genetiğimin zayıf olmasından kaynaklanıyor, her türlü şanssızım yani. Paramla rezil oldum.

Yani hocam ben her şeyin çıkar odaklı olduğunu düşünüyorum. Eskiden karşılıksız sevgi, aşk, cart curt derken çok komik konumlara düştüm. Bana çıkar ilişkisi teklif eden bir kızı kaybettim, sonra akıllandım. Ardından çıkar odaklı bir ilişkim oldu ve ben daha bilgiliydim, fakat kıza karşılık veremedim haliyle kendi isteğimle kızı bıraktım. Şu an yakın dostlarım hariç çoğu şeye çıkar odaklı bakıyorum, çünkü sevgiyle süslense bile her şeyin altında çıkar yatıyor.

Cinsellik de bir çıkardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı