Nereden biliniyor?İncil'in tahrip edildiği biliniyor.
İncil'deki matta 4:8'de şöyle diyor;
"İblis, İsa'yı en yüksek dağa çıkardı ve bütün ihtişamıyla bütün şehirleri gösterdi."
Dünya yuvarlak ise nasıl bir dağdan Hz. İsa tüm şehirleri gösterdi? Bununla İncil çürütülebilir mi? İncil'e göre dünya düz mü?
Biliyorum, bunu kast etmek istedim ama yanlış anlaşılmış.İncil gerçekti fakat sonradan değiştirilmiştir.
Aman Tanrı'm cehenneme girmek istemiyorum. Demenin farklı yolu.Biliyorum, bunu kast etmek istedim ama yanlış anlaşılmış.
Buna biz Allah'ın kudreti diyoruz.
1400 yılında keşfedilmesi olmaması anlamına gelmez. Amerika'da şehirler vardı.
Amerika kıtası o yıllarda doğulular tarafından keşfedildi. Keşiften önce Amerika kıtasında yaşayan medeniyetler vardı, yani şehirler vardı.
Cahiliz hocam yav@144hzmonitörlazım 30Hz sana yeter dostum. Kafa ağır çalışıyor, 144'de yetişemezsin.
Amerika kıtasındaki en eski medeniyet olarak bilinen Caral şehri, UNESCO tarafından da tanınarak Dünya Mirası listesine dahil oldu. M.Ö. 3000 - 2600 arasında kurulduğu tahmin ediliyor.
Maya uygarlığı MÖ 600 civarından yükselişe geçmiş. Uygarlık siyasi kargaşalar sonucunda çöktüğü MS 900'e dek, geniş bir alanda varlığını sürdürmüş. Artık irili ufaklı kaç tane şehirleri var mı bilmiyorum. Daha başka başka da uygarlıklar mevcuttu İsa dönemimde.
Yanlış bilgi verdiğin için banlama zahmetine girmiyorlar. Şanslısın ki moderatör arkadaşlar seni dindaş olarak gördüğü gerekçesi ile banlamıyor. Bunun başka bir açıklaması yok. İşine gelmeyen konuları yayınlamadıkları gibi.
2+2 = 4 değil 7 eder desen bile seni banlamayacaklar.
Dünya yuvarlak ise nasıl bir dağdan Hz. İsa tüm şehirleri gösterdi? Bununla İncil çürütülebilir mi? İncil'e göre dünya düz mü?