Indiana Jones FSR olmamasına rağmen oynanır mı?

Ahmed.arif

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-MSI Geforce RTX 4060 Ventus 2X Black
-AMD Ryzen 5 7500f
-MSI PRO A620M-E 6000mhz DDR5
-Corsair Vengeance 16GB RGB 5600mhz DDR5 Ram
-WD Green 1TB SN350
-Dark Freezer X123 Duo 12cm Soğutucu
RX6600'lü bir sisteme sahibim. Oyun benim kartım ile düşük ayarlarda 60, Orta ayarlarda ise 45-50 FPS veriyor. FSR olsa High'da oynarım diyordum ama FSR yok. Daha sonradan eklenme gibi bir durum var mı yoksa böyle oynak mecburiyetinde miyim?

Grafik takıntık yoksa low da oyna 60 fps gayet iyi. Grafikleri belki low dada iyi gözüküyodur bilmiyorum.

Grafik takıntık yoksa Low da oyna 60 FPS gayet iyi. Grafikleri belki Low dada iyi gözüküyordur bilmiyorum.

Grafikler Low'da iyi gözükmüyor hocam. Özellikle kaplama kalitesi bayağı can sıkıcı görünüyor.

Grafikler Low'da iyi gözükmüyor hocam. Özellikle kaplama kalitesi bayağı can sıkıcı görünüyor.
Daha sonra eklenebilir belki fsr. Ama şu anda oynamak istiyorsanız başka çareniz yok malesef. Diğer ayarlar low, texture kalitesi ayarınıda high ya da medium da oynayın daha iyi görüntü olur. Kaç fps oynatır bilmiyorum.

Daha sonra eklenebilir belki FSR. Ama şu anda oynamak istiyorsanız başka çareniz yok maalesef. Diğer ayarlar Low, texture kalitesi ayarınıda high ta da medium da oynayın daha iyi görüntü olur. Kaç FPS oynatır bilmiyorum.

Tamamdır sağ ol hocam.

Lossless Scaling deneyebilirsin.

AFMF 2 denediniz mi?

AFMF 2 açtım ama nedense FPS'e bir etkisi olmadı. Medium-Low arası ayarları karıştırdım kendimce optimize bir ayar oluşturdum 60-70 arası FPS alıyorum hocam. Şimdilik düzgün bir Türkçe yama bekliyorum.

AMD yazılımı ile mi bakıyorsun FPS'e.

Geri
Yukarı