rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #11 Demorlius dedi: Ne dosyası? Ayrıca tarama yaptın mı? Hileye hayır. Genişletmek için tıkla... Senin hayır demen pek bir şey ifade etmiyor hile yapmak doğru mu diye birşeyde yazmıyor başlıkta zaten.
Demorlius dedi: Ne dosyası? Ayrıca tarama yaptın mı? Hileye hayır. Genişletmek için tıkla... Senin hayır demen pek bir şey ifade etmiyor hile yapmak doğru mu diye birşeyde yazmıyor başlıkta zaten.
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 rivenays dedi: Malwarebytes ile tarattığımda temiz çıkıyor bu da VirusTotal'in sonucu. Genişletmek için tıkla... hocam daha detaylı bilgi verin hileyi indirdiğiniz siteyi falan
rivenays dedi: Malwarebytes ile tarattığımda temiz çıkıyor bu da VirusTotal'in sonucu. Genişletmek için tıkla... hocam daha detaylı bilgi verin hileyi indirdiğiniz siteyi falan
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #13 WarbantciBebe dedi: Hocam daha detaylı bilgi verin hileyi indirdiğiniz siteyi falan. Genişletmek için tıkla... Siteyi nabıcan troll müsün abi.
WarbantciBebe dedi: Hocam daha detaylı bilgi verin hileyi indirdiğiniz siteyi falan. Genişletmek için tıkla... Siteyi nabıcan troll müsün abi.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 3 Eylül 2023 #14 rivenays dedi: Malwarebytes ile tarattığımda temiz çıkıyor bu da VirusTotal'in sonucu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle virüslü bu dosya. Taratma yapıp format atın bence.
rivenays dedi: Malwarebytes ile tarattığımda temiz çıkıyor bu da VirusTotal'in sonucu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle virüslü bu dosya. Taratma yapıp format atın bence.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #15 Virüs değil.
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #16 464250 dedi: Kesinlikle virüslü bu dosya. Taratma yapıp format atın bence. Genişletmek için tıkla... Dosyası çalıştırmadımki atmama gerek var mı?
464250 dedi: Kesinlikle virüslü bu dosya. Taratma yapıp format atın bence. Genişletmek için tıkla... Dosyası çalıştırmadımki atmama gerek var mı?
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #17 rivenays dedi: Siteyi nabıcan troll müsün abi. Genişletmek için tıkla... Kontrol edeceğim niye troll olayım, yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu şekilde davranacaksan cevap bekleme kimseden bence.
rivenays dedi: Siteyi nabıcan troll müsün abi. Genişletmek için tıkla... Kontrol edeceğim niye troll olayım, yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu şekilde davranacaksan cevap bekleme kimseden bence.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #18 rivenays dedi: Dosyası çalıştırmadımki atmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya virüslü değil. Uyarılar yapay zekanın uyarısı. Dosyanın şüpheli bir eylemi yok, inceledim.
rivenays dedi: Dosyası çalıştırmadımki atmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya virüslü değil. Uyarılar yapay zekanın uyarısı. Dosyanın şüpheli bir eylemi yok, inceledim.
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #19 WarbantciBebe dedi: Kontrol edeceğim niye troll olayım, yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu şekilde davranacaksan cevap bekleme kimseden bence. Genişletmek için tıkla... Discord sunucusundan indirdim. Nizel G dedi: Dosya virüslü değil. Uyarılar yapay zekanın uyarısı. Dosyanın şüpheli bir eylemi yok, inceledim. Genişletmek için tıkla... İndirdiğim sunucudaki admin chat kanalına erişimimi kapadı.
WarbantciBebe dedi: Kontrol edeceğim niye troll olayım, yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu şekilde davranacaksan cevap bekleme kimseden bence. Genişletmek için tıkla... Discord sunucusundan indirdim. Nizel G dedi: Dosya virüslü değil. Uyarılar yapay zekanın uyarısı. Dosyanın şüpheli bir eylemi yok, inceledim. Genişletmek için tıkla... İndirdiğim sunucudaki admin chat kanalına erişimimi kapadı.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #20 Tehlikeli olabilir. Çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum.