İndirilen ama açılmayan yamadan virüs girer mi?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Spec Ops The Line yamasını indirdim ve yama exe dosyası olarak iniyordu. Ben indirdim.
Sonra tıkladım "Bu uygulamanın değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz?" uyarısı gelince hayıra bastım.
Sizce bu yüzden bir virüs tehlikesi oluşur mu? Ya da sizce var mıdır?

Spec Ops The Line yamasını indirdim ve yama exe dosyası olarak iniyordu. Ben indirdim.
Sonra tıkladım "Bu uygulamanın değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz?" uyarısı gelince hayıra bastım.
Sizce bu yüzden bir virüs tehlikesi oluşur mu? Ya da sizce var mıdır?
Hocam önerim virüs taraması yapan indirdiğiniz dosyada eğer virüs uyarısı verirse direk silin

OyunÇeviri, Technopat ya da Turkceyamacom üzerinden indirdiyseniz sıkıntı çıkmaz.
Penetrator God'un oyun için diğer iki forumda paylaştığı yama da güvenilir, Technopat'takiyle aynı.

VirusTotal sonucu büyük ihtimalle false positive çıkacak çoğu yamada olduğu gibi.

Dosyayı bu siteye atın, sonucunun linkini atın sonra.

OyunÇeviri, Technopat ya da Turkceyamacom üzerinden indirdiyseniz sıkıntı çıkmaz.
PenetratorGod'un oyun için diğer iki forumda paylaştığı yama da güvenilir, Technopat'takiyle aynı.

VirusTotal sonucu büyük ihtimalle false positive çıkacak çoğu yamada olduğu gibi.

Hocam önerim virüs taraması yapan indirdiğiniz dosyada eğer virüs uyarısı verirse direk silin

Türkçe yama indirdin değil mi?

Yama buydu arkadaşlar.

Yama buydu arkadaşlar.
OyunÇeviri'den bi' zarar görmezsiniz, ilk oynayışımda bizzat bu yamayla oyunu bitirmişliğim var.
Skyrim gibi bir oyunu Türkçeleştiren, MW3 için Türkçe Dublaj yapmış, daha bir çok oyunu gönüllülük esasıyla çevirmiş bir grup. Geçmişte bir oyunu Türkçe oynadıysanız OyunÇeviri'nin yaptığı Türkçe yamalardan birini kullanmışsınızdır.

VirusTotal sonucu da false positive çıkacak büyük ihtimalle, çoğu güvenilir yamanın yaşadığı bir durum.

Son düzenleme:
Virüs değil.

2 tane program virüs gösteriyor, onlarda false pozitive.

OyunÇeviri'den bi' zarar görmezsiniz, ilk oynayışımda bizzat bu yamayla oyunu bitirmişliğim var.
Skyrim gibi bir oyunu Türkçeleştiren, MW3 için Türkçe dublaj yapmış, daha birçok oyunu gönüllülük esasıyla çevirmiş bir grup. Geçmişte bir oyunu Türkçe oynadıysanız OyunÇeviri'nin yaptığı Türkçe yamalardan birini kullanmışsınızdır.

VirusTotal sonucu da false positive çıkacak büyük ihtimalle, çoğu güvenilir yamanın yaşadığı bir durum.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı