9 Temmuz 2024 Mesaj: 2 Bir dosya indiriyorum Microsoft Edge olarak iniyor. Eski haline nasıl döndürebilirim ya da sıfırlayabilir miyim? Dosya Ekleri assetto.jpg 6,9 KB · Görüntüleme: 40 Genişletmek için tıkla...
Bir dosya indiriyorum Microsoft Edge olarak iniyor. Eski haline nasıl döndürebilirim ya da sıfırlayabilir miyim?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2024 #2 kagan1662 dedi: Bir dosya indiriyorum Microsoft Edge olarak iniyor. Eski haline nasıl döndürebilirim ya da sıfırlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dosya Gezginine gel dosyaya sağ tıkla başka uygulamayla aç diyip rar uygulamasını seç ve alttaki tiki işaretle.
kagan1662 dedi: Bir dosya indiriyorum Microsoft Edge olarak iniyor. Eski haline nasıl döndürebilirim ya da sıfırlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dosya Gezginine gel dosyaya sağ tıkla başka uygulamayla aç diyip rar uygulamasını seç ve alttaki tiki işaretle.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.958 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 kagan1662 dedi: Bir dosya indiriyorum Microsoft Edge olarak iniyor. Eski haline nasıl döndürebilirim ya da sıfırlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadas cevaplamıs zaten, ya da farklı tarayıcı, indirme prg. ile indir vs…
kagan1662 dedi: Bir dosya indiriyorum Microsoft Edge olarak iniyor. Eski haline nasıl döndürebilirim ya da sıfırlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadas cevaplamıs zaten, ya da farklı tarayıcı, indirme prg. ile indir vs…