enes_sih Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 İndirdiğim dosya not defteri olarak gözüküyor. Yardım eder misınız? Dosya Ekleri kaydet.png 6,9 KB · Görüntüleme: 51
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.976 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 enes_sih dedi: İndirdiğim dosya not defteri olarak gözüküyor. Yardım eder misınız? Genişletmek için tıkla... Üzerine sağ tıklayıp birlikte aç kısmından yap.
enes_sih dedi: İndirdiğim dosya not defteri olarak gözüküyor. Yardım eder misınız? Genişletmek için tıkla... Üzerine sağ tıklayıp birlikte aç kısmından yap.
enes_sih Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 alpermen dedi: Üzerine sağ tıklayıp birlikte aç kısmından yap. Genişletmek için tıkla... çoğu kişi öyle demiş ama sadece winrarı kaldır seçeneği var çözemiyorum Dosya Ekleri wiiş.png 22,8 KB · Görüntüleme: 41
alpermen dedi: Üzerine sağ tıklayıp birlikte aç kısmından yap. Genişletmek için tıkla... çoğu kişi öyle demiş ama sadece winrarı kaldır seçeneği var çözemiyorum