İndirilen dosya virüs mü?

Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapmak dışında aklıma pek bir şey gelmiyor. Ayrıca bu tarz programlar virüsleri engellemek içindir. İndirirken kapattınız galiba. Tebrik ediyorum. Bence bilgisayar kullanırken biraz daha dikkatli olun. Sanal ortam çok güvenli değil. İyi günler.

RAT yemissin. Bilgisayari sifirla. Belki mining yapiyor olabilir onun icin ekran kartini degistirceksin.

Ben bir hile indirmeye çalıştım ve indirdim. Dosyalarına baktığım crpyto diye bir dosya gördüm ona bastım ama hiçbir kurma falan yapmadım ve bulaşmış mıdır? Bulaştıysa Kaspersky korur mu?

Helal et adam şu anda haram para kazanıyor.

Arkadan çalışan bir şey var mı diye kaynak izleyicisinden kontrol edin altını çiziyorum kaynak izleyicisi çünkü Görev Yöneticisi açıldığında kendini kapayan kurnaz malwareler var ancak çoğu kaynak izleyicisi açıkken kapanmıyor. Hitman Pro ve roguekiller ile güzel bir taratın sistemi eğer GPU'ya sızdığını düşünüyorsanız VBIOS ve driver güncelleyin zaten güncellersede aynı BIOS'u tekrar atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…