Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #11 31147 dedi: Dandik motorlar gösterse bende false positive derdim ama sadece Microsoft'un göstermesi beni tedirgin ederdi açıkçası. Genişletmek için tıkla... evet bende o yüzden konu açtım
31147 dedi: Dandik motorlar gösterse bende false positive derdim ama sadece Microsoft'un göstermesi beni tedirgin ederdi açıkçası. Genişletmek için tıkla... evet bende o yüzden konu açtım
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 6 Kasım 2024 #12 Elwaysed dedi: Evet bende o yüzden konu açtım. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa arşiv olarak değil içeriğini arşivden çıkartıp ayrıca taratın.
Elwaysed dedi: Evet bende o yüzden konu açtım. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa arşiv olarak değil içeriğini arşivden çıkartıp ayrıca taratın.
31147 Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #13 333657 dedi: Bana kalırsa arşiv olarak değil arşivden çıkartıp içeriğini ayrıca taratın. Genişletmek için tıkla... Diklkat etmemişim, sadece arşiv olarak indirdiyseniz sorun olacağını sanmam.
333657 dedi: Bana kalırsa arşiv olarak değil arşivden çıkartıp içeriğini ayrıca taratın. Genişletmek için tıkla... Diklkat etmemişim, sadece arşiv olarak indirdiyseniz sorun olacağını sanmam.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #14 333657 dedi: Bana kalırsa arşiv olarak değil içeriğini arşivden çıkartıp ayrıca taratın. Genişletmek için tıkla... içindekileri özel olarak tarattım ve tehdit bulunmadı
333657 dedi: Bana kalırsa arşiv olarak değil içeriğini arşivden çıkartıp ayrıca taratın. Genişletmek için tıkla... içindekileri özel olarak tarattım ve tehdit bulunmadı
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 6 Kasım 2024 #15 Elwaysed dedi: İçindekileri özel olarak tarattım ve tehdit bulunmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok o halde.
Elwaysed dedi: İçindekileri özel olarak tarattım ve tehdit bulunmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok o halde.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #16 evet false positive arkadaşlar Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
31147 Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #17 Elwaysed dedi: İçindekileri özel olarak tarattım ve tehdit bulunmadı Genişletmek için tıkla... Belki RAR dosyası ile ilgili bir açık vardır. Daha önce buna benzer şeyler duydum ama false positive olma ihtimali daha çok o şekilde ise.
Elwaysed dedi: İçindekileri özel olarak tarattım ve tehdit bulunmadı Genişletmek için tıkla... Belki RAR dosyası ile ilgili bir açık vardır. Daha önce buna benzer şeyler duydum ama false positive olma ihtimali daha çok o şekilde ise.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #18 31147 dedi: Belki RAR dosyası ile ilgili bir açık vardır. Daha önce buna benzer şeyler duydum ama false positive olma ihtimali daha çok o şekilde ise. Genişletmek için tıkla... zip olarak indirmiştim ve nexusmods sitesinde de virüs taraması var oda safe gösteriyordu dosyayı Ultra Plus - Ray Reconstruction - Performance and Hotfixes mod bu
31147 dedi: Belki RAR dosyası ile ilgili bir açık vardır. Daha önce buna benzer şeyler duydum ama false positive olma ihtimali daha çok o şekilde ise. Genişletmek için tıkla... zip olarak indirmiştim ve nexusmods sitesinde de virüs taraması var oda safe gösteriyordu dosyayı Ultra Plus - Ray Reconstruction - Performance and Hotfixes mod bu