Steam İndirilen her oyunun simgesi bulanık olarak geliyor

loren4

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de uzun bir süredir indirdiğim neredeyse tüm oyunların simgeleri bulanık olarak geliyor. Windows 10 kullanıyorum ve masaüstü simgeleri "orta boyutlu" olarak kullanıyorum. Örneğin daha dün indirdiğim iki oyunun simgeleri şu şekilde bulanık gözüküyor. Önceden indirdiğim Forza Horizon 5 ve Counter-Strike 2 oyunlarının simgeleri de bulanıktı, internetten simgeleri indirip düzelttim fakat her seferinde bununla uğraşmak istemiyorum. Bir türlü bu sorunu çözemedim. (Not: Oyun dosyalarını doğrulamak işe yaramıyor.)

1737668944149.png

Orta boyutlu denediğim zaman bende de pixelleşiyor normaldir nedeni ise oyunların masaüstü simgeleri küçük boyutda tasarlandığı için yakınlaştırma yapınca bulanıklaşır
boyutlar hoşunuza gitmiyor ise masaüstünde boş bir yere tıklayıp ctrl+scrol yukarı-aşağı şekilde deneyerek size hitap eden boyutu ayarlayabilirsiniz

Orta boyutlu denediğim zaman bende de pixelleşiyor normaldir nedeni ise oyunların masaüstü simgeleri küçük boyutda tasarlandığı için yakınlaştırma yapınca bulanıklaşır
Kuzenim büyük simgeler kullanıyor ama onda bir sıkıntı yok. Önceden bende de yoktu son bir kaç aydır var bu sıkıntı.

Geri
Yukarı