İndirimde Oyun Önerileri (Epic Games)

Yuppie Psycho Executive Edition 27 TL. Ben de bunu ekleyeyim.

Şimdi üye olduysan çok geç kalmışsın. Benim hesapta 120-140 oyun var, hiçbirine de para vermedim. Aralarında AAA oyunlar da var.
aynen,oyun oynamaya pek zamanım yoktu, gerçi şimdi de Yok.Steam vardı ara sıra ona bakıyordum oynamadığım oyunlar olduğu için de araştırma yapmıyordum.Steam dolara geçip iş ciddiye binince uyandım stok yapmaya geç başladım hahaha

Hocam bir tık geç kalmışsınız üye olmak için. Neyse geç olsun güç olmasın .

Aynen sadece Steam vardı, Epic Games'i de duymuştum ama işte her oyun yok, ara yüzü kötü...vs. Diye yaklaşmadım. Steam bize aduket çekince Epic Games lira ile uygun olduğu için öne çıktı. Burasi daha da değerlenir, buraya ve böyle konulara gelen çok olur. Hahaha.

Kardeşim, günaydın, Atı alan Üsküdar'ı geçti, sabah oldu.
Epic Games ne oyunları bedava verdi, ne oyunları 60 liralık kuponla verdi de sen başka bir dünyada yaşamışsın.
Düşün, benim Epic kütüphaneme şu an baktığımda, 380'den bile fazla oyun var. Yahu, Dishonered'ın tüm oyunlarını bedava verdi. Ben ilk ikisini Steam'den de almıştım önceden. Bedava olarak GTA V verdi, Death Stranding verdi, Nioh verdi, Watch Dogs 2 verdi, Prey verdi, Remnant verdi, Tomb Raider'ın son birkaç oyununu bedava verdi, daha geçen iki hafta Evil Within ve Evil Within 2 verdi, Wolfenstein New Order verdi, Tropico 5 verdi, Civilization 6 verdi..... Ve daha nice irili ufaklı oyunu bedava verdi.
Ben mesela, AC Origins Gold Edition'ı ve AC Odyssey Deluxe Edition'ı 60 liralık kuponla sadece 20 liraya almıştım. Böyle 60 liralık kuponla 20 liraya ya da 40 liraya aldığım en az 30 oyun daha var. Yanılmıyorsam RDR 2'yi Epic'ten 90 liraya almıştım. AC Valhalla Complete Edition'ı, 123 liraya almıştım, Cyberpunk 2077'yi, yüzde 25 indirimle 100 liraya almıştım. Ama bu saydığım oyunların hiçbirini kurup oynamadım henüz.
Sen bunları kaçırıp da bu saatten sonra ne almaya geldin?
Haftada bir gün birkaç dakika bakamadın mı?
Geçmiş olsun kardeşim. Birkaç kıt akıllının lafına uyup da Epic'ten uzak durunca, on binlerce liralık oyunu kaçırmış oldun.

Reis sakin ol çokta kafama takmıyorum yaw, çünkü oyun oynayacak zamanım yoktu halen daha yok birileri atla Üsküdar'a giderken ben de o sırada uçakla New York a gitmekle meşguldüm hahaha. Öyle yüzlerce değil ama Bende de kütüphane nın derinliklerinde kalmış artık adını bile unuttuğum oyunlar var oynamaya zamanım yok .Zamanın olmayınca da bakmıyorsun.Şu an stokta olacak 30 oyun bile Benim için fazla.Biraz oyun oynayayım dedim Steam aduket çekti.O yüzden oyun bakıyorum.Oyuna para vermekte sıkıntı Yok,ama oynamaya zaman Yok. Belki de hiç oynamayacağım oyunlara para veriyormuşum hissine kapılıyorum o yüzden de uzun süre ara vermiştim, tam o arada da hep boktan oyunları bedava veren Epic Games iyi oyunlar vermiş.Şimdi Epic te bedava oyunlara bakıyorum yine turplu sebzeli yemek tarifi gibi berbat oyunlar var bende de var şansızlık

A Plague Tale: Requiem gamepass de bitirmistim çok beğendim ilk oyunu steam de var keşke steam de bu fiyata düşseydi kesinlikle alirdim tekrar oynardim epic Steam takıntım yok sadece ayrı yerde olmaları biraz hevesimi kırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…