İndirimden Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA alınır mı?

Verdiğin örnekle arasında 10 derece fark var farkındasın değil mi? Termal macun yeterli ısı iletimi sağlamıyorsa öyle 82 derecelerde kalmaz bir çekirdek ister AMD ister İntel olsun. Elinde hiçbir kanıt olmadan bir iddia ortaya atıyorsun ve iddianın geçerliliğini kanıtlayacak test işlemini de ret ediyorsun, nasıl bir mantık bu? Cinebench 23 testi tam olarak ne olduğunu gösterir, saçma sapan benim kayınımın eski macunu aynıydı tartışmasına girmeye gerek yok..

İlla ss mi atmam lazım kanıtlamak için?

Tamam sensin.

Son düzenleme:
Siz konu açıyordunuz sanırsam, PL1 içindi.

Vazgeçtim hocam. Şu an FPS değerlerimden memnunum. Geekbench'de 3 5K fazla puan almak için PC'yi zorlamaya, ayarları ile oynamaya gerek duymadım. Bir gün FPS yetersiz gelmeye başlarsa kaldırmayı deneriz hocam. Emekleriniz için teşekkür ederim.

Vazgeçtim hocam. Şu an FPS değerlerimden memnunum. Geekbench'de 3 5K fazla puan almak için PC'yi zorlamaya, ayarları ile oynamaya gerek duymadım. Bir gün FPS yetersiz gelmeye başlarsa kaldırmayı deneriz hocam.

%30 FPS değerini reddediyorsun, ek olarak PC'yi zorlamaya gerek duymadım diyorsun. Zaten işlemcin destekliyor o W değerini sen zorluyorsun sınırı kaldırmayarak.

%30 FPS değerini reddediyorsun, ek olarak PC'yi zorlamaya gerek duymadım diyorsun. Zaten işlemcin destekliyor o W değerini sen zorluyorsun sınırı kaldırmayarak.

Hocam eğer bir gün arkadaşlarımdan düşük FPS alacak olursam o gün yaparım. Şu an fark yok. HP bir sınır koyduysa vardır bir bildiği. Keyfinin kahyası istedi diye o sınırı koymamıştır elbet, o mühendislerden daha iyi bilecek halimiz yok. Tabii ki sizde mühendis değilseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…