İndirimden Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA alınır mı?

Throttle ve overclock ne alaka? HP limitleri kaldırılamıyor çünkü ya anakart kötü oluyor ya da yazilim üzerinden limitiyler sonuç olarak tam performans veremiyor. Performansa nasıl bir etkisi olmaz ya? Throttle ne biliyormusun da böyle konuşuyorsun. 2 yıldır biliyorum bu throttle işlerini, @erengore hocam sağolsun onun sayesinde öğrendim.
Son günlerde cok fazla konu açılmaya başladı bende hepsine uyarmak için yazıyorum.

Yani işlemci ile alakalı diyorum gidip ekran kartını karşılaşırmışsın, çok iyisin bravo.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd işlemcilerde throttle kısmının nasıl işlediği hakkında çok bir bilgim yok, ek olarak birisi telefon diğeri ekran kaydı alıyor bununda performansa etkisi olduğunu hatırlatmam lazım.

Amd işlemcilerde throttle kısmının nasıl işlediği hakkında çok bir bilgim yok, ek olarak birisi telefon diğeri ekran kaydı alıyor bununda performansa etkisi olduğunu hatırlatmam lazım.
10dk beklersen 12700h versiyonu da geliyor, bizzat kendi cihazıma yapıyorum.

Test bitti mi hocam?

Arkada maç açıkken yaptğımı unutmamak gerek. Aynı sisteme sahip Victus'lar 30k iken bu fiyata ancak daha düşük sistemli Lenovo alınıyor. Bu işlemci farkı oyunlarda zaten belli olmuyor. Cinebench'te 1 2K fark için daha düşük ekran kartı alınır mı? Alınmaz. F/P bir laptoptur Victus. Verdiğin parayı sonuna kadar alırsın. Bu arada laptopa hiç ellemedim sadece Gaming Hub'tan Performans'a aldım, Lenovo'ya neler yaptılar Allah bilir.

Dosya Ekleri

• resim_2023-09-03_223252503.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran görüntüsü 2023-09-03 214739.png
    174,9 KB · Görüntüleme: 75
Sonucu gördün uzatmaya gerek yok, o puanın sebebini açıkladım zaten "throttle".

@Hakooo puanı yukseltmene yardimci olabilirim, konu acip beni etiketlemen yeterli.

Son düzenleme:
Sonucu gördün uzatmaya gerek yok, o puanın sebebini açıkladım zaten "throttle".

@Hakooo puanı yukseltmene yardimci olabilirim, konu acip beni etiketlemen yeterli.

Puanla işim yok. Bu hali bana fazlasıyla yetiyor. 11300'den 13300 olunca hayatımda çok bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum.

Puanla işim yok. Bu hali bana fazlasıyla yetiyor. 11300'den 13300 olunca hayatımda çok bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum.

FPS farkını istemiyorsun zorlamayacağım, yani gördün zaten kendinde performans dusuklugunu. Aldığın sistem tam performans veremiyor bunu anlatmaya çalışıyorum dinleyen yok. Kendin denedin ve gördün 2K puan far var, puan olarak az geliyor olabilir ama oyunlarda bu fark çok rahat hissediliyor.

@kopkeliekmek değilmi ya takmışım aklıma bir yerden throttle.

Son düzenleme:
Yani şu an 30k civarına alınabilecek en iyi laptop ne öneriyorsun?

Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP038 R7-7735HS 16 GB 512 GB SSD 8 GB RTX4060 15.6"Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Bu ve konu başlığındaki Victus 16 Arasında kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…