İndirimden Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA alınır mı?

Anladım fakat sırf bir throttle var diye de 4060 Victus'tan vazgeçip 4050 Lenovo alınmaz. Kaç saattir aynı şeyi söylüyorum ama Victus F/P cihaz. Böyle ufak şeyler çıkması gayet normal bence. Hem 1I hariç kalkıyormuş. Ki zaten oyun oynayan biri için GPU daha önemli. Bende çıkıştım biraz, kendimi tutamadım siz kusura bakmayın. İyi geceler.

Ufak değil, PL1 çok önemli bütün FPS değerlerini bitirebilecek bir sınırlama.

Hayır ortak noktada buluşmayın. Durumu kişiselleştirin ve tartismaya devam edin.
1693781559756.png

Son düzenleme:
Ufak değil, PL1 çok önemli bütün FPS değerlerini bitirebilecek bir sınırlama.

O zaman ben neden bu 3 arkadaşımla aynı FPS'i alıyorum şunu bir türlü çözemedim. Madem bu kadar ciddi bir sorun, hepimizde var o zaman. Tek bende olsa onlar 250 alırken ben 200 alırım herhalde?

O zaman ben neden bu 3 arkadaşımla aynı FPS'i alıyorum şunu bir türlü çözemedim. Madem bu kadar ciddi bir sorun, hepimizde var o zaman. Tek bende olsa onlar 250 alırken ben 200 alırım herhalde?

Demek ki bu sorun onlarda da var, ama onlarınki çözülebilir sizinkide çözülebilir belki. Konu acip etiketleyin, yarın bakarim hocam :)

Demek ki bu sorun onlarda da var, ama onlarınki çözülebilir sizinkide çözülebilir belki. Konu acip etiketleyin, yarın bakarim hocam :)

Zahmetli bir işlemse boşverin hocam, ama hemen anlatırım halledersin diyorsanız memnun olurum. Bir de sisteme herhangi bir zararı oluyor mu? Keyfinden sınırı koymuyordur herhalde, yanmasın PC?

@403976 şuan da test 9.dakikada. 5 dakikada bir fotoğrafını çekiyorum ekranın. Foruma telefondan girince çektiğim fotoğrafları nasıl ekleyeceğimi bulamadığım için atamıyorum buraya :D Testi ne kadar süre çalıştırayım? Henüz kırmızı olan bir yer yok sensör kısmında. Maksimum 83 derece gözüküyor işlemci. Saat hızı 4600 küsür sabit. Ben bu mesajı yazana kadar 10.dakika doldu :D

Zahmetli bir işlemse boşverin hocam, ama hemen anlatırım halledersin diyorsanız memnun olurum. Bir de sisteme herhangi bir zararı oluyor mu? Keyfinden sınırı koymuyordur herhalde, yanmasın PC?
Zahmetli bir işlem değil, tpl kısmını atarsanız hemen cevaplarım.

@403976 şu an da test 9.dakikada. 5 dakikada bir fotoğrafını çekiyorum ekranın. Foruma telefondan girince çektiğim fotoğrafları nasıl ekleyeceğimi bulamadığım için atamıyorum buraya :D Testi ne kadar süre çalıştırayım? Henüz kırmızı olan bir yer yok sensör kısmında. Maksimum 83 derece gözüküyor işlemci. Saat hızı 4600 küsur sabit. Ben bu mesajı yazana kadar 10.dakika doldu :D

83 derece olması garip, acaba yanlış yere bakmanimi söyledim ya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı