İndirimden Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA alınır mı?

Ben valla ne yaptığımı anlamadım hocam :D Direkt girdim programa "Stability Test" diye bir bölüm vardı içine girdim "CPU"yu seçtim ve "Start" dedim bir anda CPU kullanımı %100'e fırladı ve 6 dakika boyunca testi kapatmadım.

Eki Görüntüle 1930249
Böyle bir ekran var. Test boyunca hiç çekirdek hızı düşmedi hep 4600 MHz küsürlerdeydi. Bu kadar uzun süre %100 yükte çalışınca laptopa kıyamadım 6.dakikada durdurdum normalde kaç dakika çalıştırmam gerekiyor testi? Bu programı ilk kez kullanıyorum eski masaüstü bilgisayarımda İntel işlemcim varken ThrottleStop kullanmıştım ama bu biraz garip geldi. Siz biliyorsanız bana tarif edin yapıp atayım.
Hocam normal test yaparken şu sensor kısmını atın renk değişimi olduğunda ben anlatacağım.

Hocam normal test yaparken şu sensor kısmını atın renk değişimi olduğunda ben anlatacağım.
Aynı ekranı test sırasında mı atmamı istiyorsunuz yanlış anlamadıysam? Ben daha önce oyunlarda denemiştim hiç programda test yaparak denemediğim için çok bilgi sahibi değilim kusura bakmayın, uğraştırıyorum sizi.

Aynen hiç sorun yok ya, hem ısınma hem güç limiti hem de PL1 yani en çok performans düşüren. Evet throttle yok cok iyi.

O halde 3060 Legion'da da 3050 TUF'ta da 3050 ROG STRIX'te de throttle var. Eğer bende varsa ve ben bu saydığım laptoplarla eş değer FPS alıyorsam durum buna çıkıyor.

O halde 3060 Legion'da da 3050 TUF'ta da 3050 ROG STRIX'te de throttle var. Eğer bende varsa ve ben bu saydığım laptoplarla eş değer FPS alıyorsam durum buna çıkıyor.

Yalnız senin bilgisayarında PL1 kalkmayacak, diğer markalarda kalkıyor çünkü. Tpl kısmını at bakalım merak ettim bak.

Yok demedim zaten, giriş seviyesi hepsinde var, ama hp fazladan limit koyuyor.

113w 100 derece çok iyi macun, çok iyi marka.

Yalnız senin bilgisayarında PL1 kalkmayacak, diğer markalarda kalkıyor çünkü. Tpl kısmını at bakalım merak ettim bak.

Yok demedim zaten, giriş seviyesi hepsinde var, ama HP fazladan limit koyuyor.

Kapattım PC'yi. Yatacağım artık. Şu anda olmasıda pek umurumda değil açıkçası. Bu saydığım PC'lerle aynı FPS'leri aldığıma göre büyük bir sorun yok, hepimiz ortalama 250 alıyoruz. Onlar 250 alırken ben 150 alsam eyvallah.

Macunuma laf ettirmem. O saydığım PC grubunda 5 6 saat oynuyoruz, en az ısınan benimki oluyor. 80 üstü görmedim daha.

Yok demedim zaten, giriş seviyesi hepsinde var, ama hp fazladan limit koyuyor.

113w 100 derece çok iyi macun, çok iyi marka.
1693781069453.png

Bu ekranda değiştirmemi istediğiniz bir ayar var mı?

Bir de bu testlerin sisteme zararı yoktur herhalde değil mi?

Kapattım PC'yi. Yatacağım artık. Şu anda olmasıda pek umurumda değil açıkçası. Bu saydığım PC'lerle aynı FPS'leri aldığıma göre büyük bir sorun yok, hepimiz ortalama 250 alıyoruz. Onlar 250 alırken ben 150 alsam eyvallah.

Yani dediğim şeyi artık anladın değil mi? İnsanlar para verip tam performans veremeyen cihaz almasın diye uğraşıyorum ben, size biraz fazla çıkışmışım kusura bakmayın, iyi geceler dilerim.

Eki Görüntüle 1930261

Bu ekranda değiştirmemi istediğiniz bir ayar var mı?

Bir de bu testlerin sisteme zararı yoktur herhalde değil mi?
Yani macun kaliteliyse bir sorun olmaz.

Yani dediğim şeyi artık anladın değil mi? İnsanlar para verip tam performans veremeyen cihaz almasın diye uğraşıyorum ben, size biraz fazla çıkışmışım kusura bakmayın, iyi geceler dilerim.

Yani macun kaliteliyse bir sorun olmaz.
Cihazı daha yeni aldım kalitelidir herhalde :D Attığım ekranda değiştirmem gereken bir ayar var mı?

Anladım fakat sırf bir throttle var diye de 4060 Victus'tan vazgeçip 4050 Lenovo alınmaz. Kaç saattir aynı şeyi söylüyorum ama Victus F/P cihaz. Böyle ufak şeyler çıkması gayet normal bence. Hem 1i hariç kalkıyormuş. Ki zaten oyun oynayan biri için GPU daha önemli. Bende çıkıştım biraz, kendimi tutamadım siz kusura bakmayın. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı