İndirimi Yarım Kalan Dosyalar Nereye Gidiyor?

ForAnAngeL

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
24 Şubat 2012
Mesajlar
6.465
Makaleler
30
Çözümler
70
Yer
Hell
Örneğin Bir dosya indiriyorum. İndirirken karşıdan yüklemelerde gözüküyor fakat iptal edince yok oluyor. O yok olan dosyaları nasıl temizleyebilirim?
CCleaner ile temizleyebilir miyim?
 
Q5qPJ.jpg


Buradan yapabilirsin :)
 
Dostum na'ptın sen? :) O dediğin işlem sabit diskteki boş alanı kazıyan bir özellik :) Soruyla uzaktan yakından alakası yok. Eğer dosya inerken geçici olarak "Karşıdan Yüklemeler" klasörüne kaydediliyorsa indirme iptal edilince siliniyordur. Ama eğer bir indirme programı kullanıyorsan bu programlar genelde geçici indirme yeri olarak ya kendi dizinlerini kullanırlar ya da C:\[Kullanıcı Adın]\AppData\Local\Temp klasörüne kaydederler. Download programları indirmeyi iptal edince dosyayı silmez. Programın içine girip indirme listesinden silersen geçici dosya da silinecektir. Fazladan programa gerek yok.

Ama illa ki ben temizlemek istiyorum dersen ara sıra yukarıda dediğim Temp klasörüne uğramayı ihmal etme :) CCLeaner orayı siliyor olabilir de...
 
Ben kendimden yola çıkarak düşündüm de :) Kalan dosya olursa siliyorum daha fazlasını istiyorum ben. O yüzden o işlemleri uygulayıp geri getirilemeyecek hale getiriyorum. Biraz paranoyaklık benimkisi :)

Dosya kalıyorsa tabi ki önce silmek gerekir :) Belki arkadaş daha ilerisini isteyebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temp klasöründe 71 KB'lik ıvır zıvır var. O kadar da önemsenecek bir şey değilmiş. Ama aklımda bulunsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Eğer indirdiğin dosyayı şimdi durdurup diğer yarısını başka bir zaman indirmek istiyorsan, İnternet Download Manager'i kullanmanı öneririm. İndirmeyi şimdi iptal et, geride kalan kısmını istediğin zaman indir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı