Epic Games İndiriminden God of War alınır mı?

rukibamba

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Fildişi Sahili
Daha fazla  
Meslek
Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ
Evet arkadaşlar Epic Games indirimden God of War alınır mı? İçeride 30 TL de kupon mevcut, 270 TL gelecek. Bir de Nays ile alacağım 27-30 TL de öyle gelecek, değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayeli oyun seven bir insanın o oyunda nirvanaya varmaması çok düşük ihtimal. Lakin hayatı online oyunlarla geçmiş, hikayeli oyunları 3-4 saat sonra bırakan biri olarak ben hayran kaldım ve öneririm. ( Not : Ben bunu da yarıda bıraktım ama bilgisayarımda duruyor ara ara oynayarak bitireceğim. ) RDR 2 ile birlikte bitireceğim gerçek 2 hikayeli oyundan 1'i konumunda.

Evet arkadaşlar Epic Games indirimden God of War alınır mı? İçeride 30 TL de kupon mevcut, 270 TL gelecek. Bir de Nays ile alacağım 27-30 TL de öyle gelecek, değer mi?

AMD R5 3600 RX 6600 darboğaz yapıyor mu?

Dün öyle yükledim ve oynadım 30dk falan 90-100 FPS arasında takıldım bana yeterli God of War için.

Kanka bende senin ki gibi bir sistem almak istiyorum sadece öylesine sordum darbogaz yapıyor mu genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…