Steam Epic Games İndirimler beklenmeli mi?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar maddi sıkıntılar nedeniyle tüm indirimleri kaçırdım. Bilgisayar alacağım. 2 platforma yabancıyım. Steam'de listemdeki bazı oyunlar indirimde. Bir yandan ağır bir yükselmeden korkuyorum. Bir yandan da yaz indiriminde düşüşler olursa diye düşünüyorum. Biraz kararsız kaldım. İndirimi beklemeli miyim? 2 sorum daha var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

1. Sürekli Steam övülüyor ama Epic'te daha ucuz. İki platform arasında fark nedir?

2. Steam'de bazı oyunlarda 'Gold, Ultimate' tarzından daha pahalı paketler var, standart versiyonlar daha ucuz oluyor. Pahalı paketlerin artı yönleri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar maddi sıkıntılar nedeniyle tüm indirimleri kaçırdım. Bilgisayar alacağım. 2 platforma yabancıyım. Steam'de listemdeki bazı oyunlar indirimde. Bir yandan ağır bir yükselmeden korkuyorum. Bir yandan da yaz indiriminde düşüşler olursa diye düşünüyorum. Biraz kararsız kaldım. İndirimi beklemeli miyim? 2 sorum daha var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

1. sürekli Steam övülüyor ama Epic'te daha ucuz. İki platform arasında fark nedir?

2. Steam'de bazı oyunlarda 'Gold, Ultimate' tarzından daha pahalı paketler var, standart versiyonlar daha ucuz oluyor. Pahalı paketlerin artı yönleri nelerdir?

1. Steam sosyal medya uygulaması gibi daha doğrusu forum gibi orada profilini özelleştirebilirsin insanlar ile sohbet edebilirsin Epic'te öyle bir şey yok düz oyunu alıyorsun oynuyorsun
2.DLC, oyun içi eşya gibi şeyler olabiliyor
Steam 24 ya da 25 olması lazım bu ayın yaz indirimleri var bekle bence he almak istediğin oyun indirimdeyse düşünme al.

Oynamayı çok istediğiniz ve şu an da indirimde oyunlar varsa alabilirsiniz. Onun dışında sırf beğendiğiniz ve şu an indirimde diye dandik oyunlara harcamayın paranızı yaz indirimlerini bekleyin yine aynı şekilde çok istediğiniz oyunları alırsınız.
Steam mi Epic mi sorusuna gelirsek Steam çoğu noktada daha iyi topluluk olsun indirme hızı olsun ancak alacağınız oyun için fazladan para vermeye (10 veya daha fazla bana kalırsa) gerek yok nerede ucuzsa oradan alın
Diğer sorunuza gelince pahalı paketler dediklerinizin içinde oyuna ait oyun içi öğeler karakterler Pass veya DLC'ler bulunuyor. Ve fazla para verip alınır mı? Sorusu tamamen oyuna bağlı. Örneğin Witcher 3 kesinlikle DLC ile birlikte alınmalı ama birçok oyuna gerek yok paket içeriğine bakıp karar verin hocam.

1. sürekli Steam övülüyor ama Epic'te daha ucuz. İki platform arasında fark nedir?

Beklemelisin 1.Epic'i terci eden az ve uygulama başlatıcısı kötü ve Steam platform pazarının yıllardır vazgeçilmezi. Bir de Epic'de bazı oyunlar yok.
2.oyun ile beraber başlangıç paketler ve DLC'ler oluyor.

1. Steam ve Epic arasında önemli bir fark yok. Steamda olup Epic'te olmayan şeyler: Pazar, oyun incelemeleri, hesap seviyesi vb. gibi detaylar yok. Birde Epic Games launcheri biraz daha ağır ve biraz sıkıntılı. Bunların dışında eğer oyunlar fiyatlarında belli bariz farklar varsa kesinlikle hangisi ucuzsa ondan almanızı öneririm.

2. Bu paketler her oyuna göre değişebilir. Paketlerin detaylarını okuyun.

1- Steam çok fazla özelliğe sahip ve kullanıcı dostu. O kadar çok fark var ki Epic ile aralarında insanlar Steam'i tercih etmek için aynı oyuna daha çok para veriyor ve bence gayet mantıklı.
2- Oyundan oyuna değişir. Bazıları doğru düzgün hiçbir şey eklemez iken bazıları oyuna tonla içerik ekliyor.

Oynamayı çok istediğiniz ve şu an da indirimde oyunlar varsa alabilirsiniz. Onun dışında sırf beğendiğiniz ve şu an indirimde diye dandik oyunlara harcamayın paranızı yaz indirimlerini bekleyin yine aynı şekilde çok istediğiniz oyunları alırsınız.
Steam mi Epic mi sorusuna gelirsek Steam çoğu noktada daha iyi topluluk olsun indirme hızı olsun ancak alacağınız oyun için fazladan para vermeye (10 veya daha fazla bana kalırsa) gerek yok nerede ucuzsa oradan alın.
Diğer sorunuza gelince pahalı paketler dediklerinizin içinde oyuna ait oyun içi öğeler karakterler Pass veya DLC'ler bulunuyor. Ve fazla para verip alınır mı? Sorusu tamamen oyuna bağlı. Örneğin Witcher 3 kesinlikle DLC ile birlikte alınmalı ama birçok oyuna gerek yok paket içeriğine bakıp karar verin hocam.

Mafia trilogy, The Crew indirimde. Crew Ultimate almazsam eksik kalacak alırsam da sadece 2 oyunu alabileceğim tuhaf ikileme düştüm. Diğer oyunlarda daha önce crack oynadığım oyunlardı. Kendime söz verdim maddi sıkıntım kalmadığı zaman alacağım diye birkaç tanede ondan var. Epic sadece bedava oyunlar için kullanıyorum. Çok ağır Witcher 3 indirimde 22.50 ama ağır olması yüzünden kararsız kaldım.

@Demorlius @427036 @448634 @Sipitipo bu konuda haklısınız. İki platformu ağırlıklı kullanmadığım için sordum. Epic'i sadece bedava oyunlar için kullandım aşırı bir kullanım olmadı. Ama bilgisayarı ağırlaştırıyor ve ağır. Oyunlar ucuzda olsa tereddüte kaldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı