cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Sorun başlıkta ve görselde gözüktüğü gibi. Ne yapmalıyım?
Çözüm 4 4 455146 24 Haziran 2024 cinar.ss dedi: Keşke erken görseydim hocam Yukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu indirmenin sonunda da aynı sorunu yaşayacaksınız. En azından orada işinize yarar diye düşünüyorum.
cinar.ss dedi: Keşke erken görseydim hocam Yukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu indirmenin sonunda da aynı sorunu yaşayacaksınız. En azından orada işinize yarar diye düşünüyorum.
Alpez Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #11 cinar.ss dedi: Onu da denedim hocam. İndirme önbelleğini temizle seçeneğiyle zaten baştan indiriyor. Denedim, fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam araştırmaya devam ediyorum. Artı 0 Eksi
cinar.ss dedi: Onu da denedim hocam. İndirme önbelleğini temizle seçeneğiyle zaten baştan indiriyor. Denedim, fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam araştırmaya devam ediyorum.
Geralts Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #12 İndirdiklerini kuruyor bekle biraz. Artı 0 Eksi
Alpez Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #13 Geralts dedi: İndirdiklerini kuruyor bekle biraz. Genişletmek için tıkla... Disk kullanımı da 0 gözüküyor öyle olsa orada bir rakam yazardı bence. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Geralts dedi: İndirdiklerini kuruyor bekle biraz. Genişletmek için tıkla... Disk kullanımı da 0 gözüküyor öyle olsa orada bir rakam yazardı bence.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 24 Haziran 2024 #14 Son birkaç gündür yaşıyorum bu sorunu. Steam'den tamamen çıkıp tekrar girin, anında yükleniyor. Artı 0 Eksi
KS KS cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #15 Geralts dedi: İndirdiklerini kuruyor bekle biraz. Genişletmek için tıkla... 20 dakikada indirememesi garip geldi hocam. İndirme bölgesini değiştirdim, kütüphaneyi onardım, indirme önbelleğini temizledim ve oyunu kaldırdım. Şimdi tekrar indirmeye koydum. 3. defa 1 saat 15 dakika beklemek cidden can sıkıcı. Artı 0 Eksi
Geralts dedi: İndirdiklerini kuruyor bekle biraz. Genişletmek için tıkla... 20 dakikada indirememesi garip geldi hocam. İndirme bölgesini değiştirdim, kütüphaneyi onardım, indirme önbelleğini temizledim ve oyunu kaldırdım. Şimdi tekrar indirmeye koydum. 3. defa 1 saat 15 dakika beklemek cidden can sıkıcı.
Geralts Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #16 Alpez dedi: Disk kullanımı da 0 gözüküyor öyle olsa orada bir rakam yazardı bence. Genişletmek için tıkla... Steam sunucuları çok sıkıntılı şu aralar ondan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
Alpez dedi: Disk kullanımı da 0 gözüküyor öyle olsa orada bir rakam yazardı bence. Genişletmek için tıkla... Steam sunucuları çok sıkıntılı şu aralar ondan dolayı olabilir.
KS KS cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #17 455146 dedi: Son birkaç gündür yaşıyorum bu sorunu. Steam'den tamamen çıkıp tekrar girin, anında yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Keşke erken görseydim hocam Yukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Son birkaç gündür yaşıyorum bu sorunu. Steam'den tamamen çıkıp tekrar girin, anında yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Keşke erken görseydim hocam Yukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı.
Alpez Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #18 Hocam bir de SSD'ye mi yoksa HDD ye mi kuruyorsunuz oyunu Artı 0 Eksi
KS KS cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #19 Alpez dedi: Hocam bir de SSD'ye mi yoksa HDD ye mi kuruyorsunuz oyunu Genişletmek için tıkla... M2 SSD hocam. Artı 0 Eksi
Alpez dedi: Hocam bir de SSD'ye mi yoksa HDD ye mi kuruyorsunuz oyunu Genişletmek için tıkla... M2 SSD hocam.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 24 Haziran 2024 #20 cinar.ss dedi: Keşke erken görseydim hocam Yukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu indirmenin sonunda da aynı sorunu yaşayacaksınız. En azından orada işinize yarar diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
cinar.ss dedi: Keşke erken görseydim hocam Yukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu indirmenin sonunda da aynı sorunu yaşayacaksınız. En azından orada işinize yarar diye düşünüyorum.