Çözüldü Steam İndirme %99'da kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  

Sorun başlıkta ve görselde gözüktüğü gibi. Ne yapmalıyım?

Muhtemelen bu indirmenin sonunda da aynı sorunu yaşayacaksınız. En azından orada işinize yarar diye düşünüyorum.
İndirme önbelleğini temizlerken ve indirme bölgesini değiştirirken Steam'i yeniden başlattım sonuç olarak. İşe yaraması lazım yani.

Bir de hocam internette birisi şöyle bir çözüm yazmış-

Eğer Steam'de indirme/açma işlemi sürekli %99'da takılıyorsa, indirme ayarlarına gidin > Steam kütüphane klasörleri > klasörü onarın ve ardından oyunu tekrar indirin.

Hocam onarma yaptıysanız büyük ihtimal olmuştur olmazsa yine yazarsınız iyi oyunlar.

İndirme önbelleğini temizlerken ve indirme bölgesini değiştirirken Steam'i yeniden başlattım sonuç olarak. İşe yaraması lazım yani.

Steam tamamen kapanmıyor bu şekilde, yeniden başlatıyor kendini. Belki de bu yüzdendir, bilemiyorum. Tekrar sorun yaşarsanız denersiniz. İyi Sosyaller.

Steam tamamen kapanmıyor bu şekilde, yeniden başlatıyor kendini. Belki de bu yüzdendir, bilemiyorum. Tekrar sorun yaşarsanız denersiniz. İyi Sosyaller.

Yine başladık beyler Şu Steam'i kapatma olayı görev yöneticisinden oluyor değil mi? Öyle yaparsam indirme silinip baştan başlamaz mı?

Sadece Elden Ring’de mi oluyor herhangi bir oyunda mı? Düşük depolamalı bir oyun ile test edin bence.

Sadece Elden Ring’de mi oluyor herhangi bir oyunda mı? Düşük depolamalı bir oyun ile test edin bence.
Dead Cells direkt indi.

Cidden işe yaradı. Hiç beklemiyordum. Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…